Cancan ultimă oră

Oana Roman, după operația mamei sale: „Rana ei încă nu s-a cicatrizat“

Publicat: 13 mart. 2021
Mioara Roman priveste ingandurata
Mioara Roman a fost operată laparoscopic pentru îndepărtarea colecistului

Oana Roman a publicat o imagine cu mama ei, Mioara Roman, după operație.

Mioara Roman a suferit la începutul anului o operație laparoscopică pentru îndepărtarea colecistului, iar fiica ei, Oana Roman, a fost mereu alături de ea.

Vedeta a publicat câteva fotografii cu mama ei, în timp ce mergeau la spital pentru schimbarea pansamentului. Oana Roman a dezvăluit că rana Mioarei Roman a fost destul de mare și încă nu s-a vindecat.

Mioara Roman, schimbată după operație

Deși în fotografii fosta soție a lui Petre Roman apare destul de abătută, Oana Roman a spus că recuperarea decurge destul de bine.

„Am venit din nou cu mama la prietenul nostru să îi verifice pansamentul pentru că rana ei de la intervenție încă nu s-a cicatrizat complet, dar totul este spre bine. Într-o săptămână va fi totul rezolvat. Mama a avut o rană foarte mare și a durat mult recuperarea”, a spus Oana Roman, într-o filmare postată pe Instagram.

Într-o altă postare, Oana Roman a dezvăluit printre lacrimi că mama ei suferă de Parkinson, mărturisind că nu mai este Mioara Roman pe care toată lumea o știe.

“Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână. E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a declarat Oana Roman.

Mioara Roman, căsătorită 34 de ani cu Petre Roman

Jurnalistă de radio, traducătoare şi specialistă în istoria şi civilizaţia ţărilor arabe, Mioara Roman a lansat în 2016 o carte autobiografică, în care apare pe copertă alături de fostul ei soț, intitulată “Prețul libertății. Însemnări despre revoluţia mea”.

“Am luptat toată viaţa pentru ceea ce mi s-a luat după revoluţie: libertatea personală, intimitatea. Sub ceauşism puteau să ţi-o îngrădească oricât, dar ţi-o protejai din răsputeri şi intimitatea nu reuşeau să ţi-o ia. Pentru câteva ore după revoluţie am dobândit poate libertate deplină atât cât poate fi pe pământ, ca apoi să pierd din nou ceva din esenţa libertăţii. Este probabil cel mai important sau singurul reproş pe care i-l fac lui Petre Roman: mi-am pierdut libertatea. Am devenit persoană publică şi viaţa nu mi-a mai aparţinut de la un punct încolo”, mărturiseşte Mioara Roman în cartea sa.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 34 de ani. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiuruc, în timp ce ea a rămas lângă fiicele sale.

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă din viața ei. Pe lângă boala mamei sale cu care se confruntă zilnic, Oana se află și în plin proces de divorț. Ea și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, după șase ani de căsnicie.

Adauga un comentariu