Cancan ultimă oră

Oana Roman e singură. De ce nu are iubit la 5 luni de la despărțirea de Marius Elisei: „O să fiu atentă, să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare”

Publicat: 04 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman e singură. De ce nu are iubit la 5 luni de la despărțirea de Marius Elisei O să fiu atentă să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare
După o relație de ani de zile, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021

Oana Roman e singură la cinci luni de la despărțirea de Marius Elisei. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, vedeta nu exlude posibilitatea de a-și reface viața amoroasă în viitorul apropiat, însă spune că va fi mult mai atentă la partenerul pe care îl va alege.

După o relație de ani de zile, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021. Ulterior, cei doi s-au împăcat și au continuat să formeze o familie pentru Isabela, fiica lor. Nu a trecut mult timp și s-au despărțit din nou, dar împăcarea a venit la scurt timp.

În final, la începutul lunii septembrie 2023, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. El a plecat cu tot bagajul din casa vedetei și a început o viață nouă, și-a refăcut chiar și viața amoroasă, trăiește de atunci o nouă poveste de iubire.

În schimb, Oana Roman e singură la 5 luni de la despărțirea de Marius Elisei. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, ea nu a exclus posibilitatea de a-și reface viața amoroasă în viitorul apropiat alături de alt partener, pe care îl va alege cu mare atenție.

Oana Roman: „O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte”

„Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU. Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută”, a declarat ea.

Și a continuat: „O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație. Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu.

Dacă va fi să fie nu o să știe nimeni, asta o garantez. Iza o să afle doar dacă eu o să fiu convinsă că este vorba despre ceva foarte serios. Deci, cu siguranță nu va fi altfel. O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte, acum o să fiu poate prea atentă.”, a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman: „A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc”

Totodată, ea a făcut și retrospectiva anului 2023. A spus prin ce încercări a trecut, dincolo de separarea de Marius Elisei. Mioara Roman, mama ei, a avut probleme de sănătate, a fost și operată, iar vedeta i-a fost alături. „Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing, s-au înmulțit contractele și volumul de muncă, evident, au început evenimente.

Deci la capitolul acesta nu mă pot plânge. Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări. Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate”, a explicat ea.

„Deocamdată am reușit să trecem peste ele, dar a fost foarte greu și pentru ea și pentru mine. M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale, mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea.

Dumnezeu a vrut ca ea să treacă, este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine. A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat. Evident că toată această perioadă de acomodare nu este ușoară.”, a mai declarat Oana Roman.

Adauga un comentariu