Cancan ultimă oră

Oana Roman face eforturi disperate pentru ca mama ei să se însănătoșească

Publicat: 01 aug. 2021
Oana și Mioara Roman
În ciuda eforturilor pe care le depun medicii, starea de sănătate a Mioarei Roman nu este una tocmai bună

Viața Oanei Roman e plină de evenimente atât plăcute, cât și neplăcute. Deși trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, după ce s-a împăcat cu Marius Elisei, vedeta nu are deloc pace din cauza stării de sănătate a mamei sale.

În ciuda eforturilor pe care le depun medicii, starea de sănătate a Mioarei Roman nu este una tocmai bună, iar cea care se preocupă cel mai mult este Oana Roman. Din acest motiv, vedeta nu are deloc liniște și nu știe ce să mai facă pentru ca mama ei să se simtă ceva mai bine.

 „M-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, declarații despre starea Mioarei Roman

În plus, vedeta le-a transmis fanilor săi că, deocamdată, nu se simte în stare să vorbească prea mult despre această situație, dar o va face la un moment dat.

„O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a spus Oana Roman.

În ultimele luni, Mioara Roman a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Întâi, operată pentru eliminarea unui punct de grăsime care s-ar fi infectat, iar apoi a fost nevoită să sufere o intervenție laparoscopică, mama Oanei Roman petrecând ore bune pe masa de operație.

 

Adauga un comentariu