Cancan ultimă oră

Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei: „Sursa celor mai mari dureri”

Publicat: 01 ian. 2021
Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a pășit în 2021 cu un gust amara. În prima zi a noului an a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles în care pare să vorbească despre despărțirea de Marius Elisei.

Oana Roman a petrecut Revelionul acasă alături de fiica sa, iar în prima zi a noului an a făcut o retrospectivă dureroasă a anului ce a trecut și a subliniat dezamăgirile prin care a trecut. Vedeta a vorbit despre cum uneori chiar cei mai apropiați oameni sunt cei care te trădează, atunci când nu te aștepți.

Mesajul postat de aceasta pe contul de Instagram pare să fie chiar despre Marius Elisei. Cei doi s-au despărțit recente, iar bărbatul a plecat de acasă.

„Gânduri de nesomn după Revelion. Oamenii pe care îi iubești cel mai mult, în mod loial și profund, pot fi sursa celor mai mari dureri. Oamenii pentru care ai încasa chiar și un glonț sunt de multe ori în spatele armei și trag în tine fără ezitare. Pare că iubirea, generozitatea și loialitatea ta e unilaterală

Totuși asta nu trebuie să te schimbe. Iubește și prețuiește în continuare pe cine și cât simți și vei deveni mai puternic decât toți la un loc”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman, mesaj surprinzător după ce și-a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Nu a fost dorința mea”

Oana Roman a surprins pe toată lumea după ce și-a anunțat despărțirea de Marius Elisei. Vedeta trece prin momente grele acum, motiv pentru care a publicat două mesaje după veștea șoc pe care a dat-o fanilor ei.

În urmă cu câteva ore, Oana Roman a recunoscut în fața celor care fac parte din comunitatea sa, că de câteva zile trece printr-o perioadă extrem de grea. Și asta pentru că soțul ei și tatăl fetiței pe care o au a plecat de acasă. Mai mult decât atât, spune vedeta, Marius Elisei nu a plecat cu mâinile în buzunar, ci cu afacerea pe care acum, în pandemie, amândoi au pus-o pe picioare.

”Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Deși nu de mult de lăuda cu viața sa profesională, care căpătase un alt sens după ani de muncă, dar și cu familia pe care o are, iată că acum, nu cu mult timp înainte de sărbătorile de iarnă, viața fiicei lui Petre Roman a fost dată peste cap.

Astfel, fără să își dorească, de la cea mai împlinită soție, mamă și femeie de afaceri, Oana a ajuns acum să declare că va merge pe drumul ei de una singură, prioritară pentru ea fiind fetița sa.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns”, a mai adăugat vedeta.

Adauga un comentariu