Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Roman nu a fost prezentă la botezul fiului lui Pepe. Oana Zăvoranu, ironie la adresa vedetei: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”

Oana Roman nu a fost prezentă la botezul fiului lui Pepe. Oana Zăvoranu, ironie la adresa vedetei: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”

23 nov. 2022, 21:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În weekend-ul care tocmai a trecut a avut loc botezul fiului lui Pepe și al Yasminei Ody, iar Oana Roman nu a fost prezentă la acest eveniment important. Oana Zăvoranu a observat acest detaliu și a avut imediat o ironie la adresa vedetei. Iată ce a postat bruneta pe rețelele de socializare personale!

Oana Roman nu a fost prezentă la botezul fiului lui Pepe și al Yasminei Ody, cu toate că multă lume știa că cei doi sunt prieteni foarte buni. Ei bine, Oana Zăvoranu a observat imediatacest detaliu și i-a transmis ceva vedetei prin mediul online.

Oana Roman nu a fost prezentă la botezul fiului lui Pepe

Oana Zăvoranu este mereu atentă la cele mai mici detalii, iar acum a observat că Oana Roman nu a fost prezentă la botezului fiului lui Pepe și al Yasminei Ody, motiv pentru care a avut o ironie la adresa acesteia.

„N-ai fost invitată, ai? Auuu! ‘Beliciune’… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai faci o ‘cumpărătură’ la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!”, este mesajul pe care l-a transmis Oana Zăvoranu în mediul online.

Ce spune Oana Roman despre persoanele care și-au împodobit bradul deja

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare personale pentru persoanelor care au împodobit bradul deja. Vedeta s-a arătat și mai supărată, după ce mai multe persoane au început să posteze în online imagini cu bradul de Crăciun. Mai mult decât atât, Oana Roman a precizat că i se pare foarte devreme pentru a face bradul.

„Și uitându-mă eu pe Instagram în această dimineață, am constant că sunt ceava persoane care și-au împodobit bradul. Suntem abia în noiembrie. Întrebare: Și-a mai împodobit ceva deja brandul de Crăciun?”, a spun Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *