Cancan ultimă oră

Oana Roman nu s-a mai abținut după ce a aflat de noua gafă a Ancuței Popoviciu la procesul lui Vlad Pascu

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman nu s-a mai abținut după ce a aflat de noua gafă a Ancuței Popoviciu la procesul lui Vlad Pascu
Oana Roman nu s-a mai abținut după ce a aflat de noua gafă a Ancuței Popoviciu la procesul lui Vlad Pascu

Oana Roman a fost sinceră și a spus ce părere are despre ce s-a întâmplat ieri la procesul lui Vlad Pascu, care a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai.

Ieri, 9 mai, a avut loc un nou proces în cazul tragediei din stațiunea 2 Mai, proces în care Vlad Pascu este judecat pentru accidentul pe care l-a produs, în urma căruia au murit pe loc 2 tineri, Roberta și Sebastian, și au fost răniți alții.

Ancuța Popoviciu a făcut o nouă gafă care i-a lăsat muți de uimire pe toți cei prezenți

În sala de judecată, controversata judecătoare Ancuța Popoviciu a făcut o nouă gafă care i-a lăsat muți de uimire pe toți cei prezenți. Femeia a întrebat-o pe mama Robertei dacă a participat la înmormântarea fiicei, fiind curioasă ulterior la ce sumă s-au ridicat costurile evenimentului tragic.

Așa se face că, una dintre persoanele care a reacționat după ce a aflat de întreaga situație este chiar Oana Roman, care a susținut public că trebuie luate măsuri imediat în cazul acestei judecătoare.

„Măi oameni buni, am postat și aseară, întreb și acum, ce ne facem cu judecătoarea aia din cazul Pascu? Mie mi se pare ceva rău de tot, mi se pare că trebuie să ia mai multă lume atitudine, mi se pare că e inacceptabil ce se întâmplă, mi se pare că femeia aia are probleme mari, adică practic toată țara asta este șocată de cum alege să se comporte această judecătoare, ce întrebări pune, ce atitudine are în raport cu familiile victimelor, decedaților și răniților, este ceva inadmisibil, eu mă gândesc că trebuie să se continue în a se face scandal pe tema asta. Voi ce credeți?”, a spus Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Ancuța Popoviciu, o nouă gafă la cea mai recentă înfățișare din procesul lui Vlad Pascu

Ancuța Popoviciu a reușit să șocheze din nou, asta după ce la înfățișarea de ieri a întrebat-o pe mama Robertei dacă a participat la înmormântarea fiicei sale, victimă a accidentului produs de Vlad Pascu.

Ba mai mult, ulterior femeia a întrebat-o pe mama îndoliată și la ce sumă a ajuns organizarea evenimentului nefericit.

„Ancuța Popoviciu: Ați fost la înmormântarea Robertei? Ce cheltuieli ați avut cu ritualurile de înmormântare?

Lidia Dragomir(mama Robertei): Cavou, drumuri Mangalia-București, pomeni. Cam 30.000 de lei. Eu nu am văzut copilul în urma accidentului. Doar a venit în sicriu, iar sicriul era sigilat. Am văzut-o ultima oară când a plecat de acasă. Nu mai ieșim din casă, stăm fiecare în camera lui”, a fost discuția din sala de judecată dintre judecătoare și mama Robertei, conform Antena3.ro.

Adauga un comentariu