Cancan

Oana Zăvoranu a declanșat războiul împotriva influencerilor: ”Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele!”

Publicat: 06 nov. 2020
oana zavoranu
Oana Zăvoranu a declanșat războiul împotriva infruencerilor, unul lung și greu, după cum mărturisește chiar ea pe o rețea de socializare

Oana Zăvoranu a declanșat războiul împotriva infruencerilor, unul lung și greu, după cum mărturisește chiar ea pe o rețea de socializare. Querida este cunoscută în spațiul public pentru atacurile dure care le lansează asupra vedetelor din showbiz.

Zilele trecute, Oana Zavoranu a lansat cuvinte foarte grele la adresa Oanei Roman și Adelinei Pestritu.

Oana Zăvoranu a declanșat războiul împotriva influencerilor

Oana Zăvoranu a declanșat războiul împotriva infruencerilor! Unul greu, de durată, după cum chiar ea avea să dezvăluie în ultima postare în care a atacat-o, din nou, pe Adelina Pestrițu, dar nu i-a pronunțat numele. Este prima dintr-o lungă listă a anunțat Oana.

”Zecile de mii de mesaje primite îmi confirmă clar că sunteți însetați de subiectul ăsta, al INFLUENCERELOR MY ASS’ această specie de sugătoare. Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele și promit că până nu le scot bă^&*#le din cap nu mă las. Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!! La modul că VOI trebuie să învățați să gândiți cu capul, nu cu c*&ul. Că SĂ NU MAI PUNEȚI BOTU’ la ce până mea vă vând astea!.

Nu poți face ZILNIC reclamă la 10 creme pentru că e logic că nu ai TIMPUL NECESAR SĂ LE TESTEZI PE TOATE 10 și nu le poți recomanda. De aia vă ies BUBE! Nu poți crede că cineva îți recomandă ceva FIIND PLĂTIT SĂ FACĂ LUCRUL ĂSTA. Nu poți zilnic să faci reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN.

Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclamă tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă? M-ați văzut voi vreodată pe mine să fac reclamă la ceva și să vă astenizez de dimineața până noaptea cu așa ceva? Oare de ce? Nu v-ați gândit niciodată? Nu mi-a propus nimeni sau ce? Ba da, logic că da, însă eu aș putea face reclamă NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC ȘI FOLOSESC DE MULTĂ VREME și astfel îmi ASUM SĂ VĂ RECOMAND. Ace, brice și carice, MĂ RESPECT ȘI VĂ RESPECT PREA MULT SĂ O FAC!!!️

Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8000 roni. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locație de gestiune prin Ibiza și acum vă zice vouă că vă dă ea ceva? Face ea Giveaway? Măești nebun? Păi asta și-ar împacheta kkt-ul să îl refolosească, darămite să vă dea vouă ceva.

EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PERSONALE DE MAI BINE DE 500.000 EURO, de aceea sunt cea mai în măsură să mătur pe jos cu toate circăresele astea ieftine, (îmi cer scuze că nu vreau să duc în derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici în contextul ăsta se potrivește cel mai bine la modul figurat, firesc…

Lasați-o pe această circăreasă pestriță să se oglindească singură în dressingul ei kitch-os și voi fiți fete deștepte. Love, Oana”, este incredibilul text scris de Oana Zăvornu, care promite că nu se oprește aici.

Oana Zăvoranu o umileşte rău şi pe Oana Roman

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a lansat un atac foarte dur şi la adresa Oanei Roman. Atac este puţin spus, prin declaraţiile sale Oana Zăvoranu practic o umileşte pe fiica fostul premier Petre Roman. Querida este supărată că Oana Roman a făcut o declaraţie deranjantă despre ea, în timpul în unei emisiuni TV.

Evident, Zăvoranca i-a răspuns şi a făcut-o praf pe Oana Roman pe tema luptei ei cu kilogramele în plus.

„A fost odată ca niciodată o «fetiţa» cu mare poftă de mâncare. Părinţii credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare şi apetitul pentru scandal şi mizerie a crescut direct proporţional cu dimensiunile «trupului» ei.

Părinţii, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut şi îi place la televizor, deşi televizorului nu îi place deloc de ea.

Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă şi un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienţi şi au gonit-o.

În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenţia tatălui fugit, venind pe la TV cu miloaga, că tatăl duş a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame şi vrea să o vadă lumea, deşi cum spuneam lumea nu vrea să o vadă”, este doar o parte din textul Oanei Zăvoranu.

Adauga un comentariu