Cancan

Oana Zăvoranu o umilește pe Oana Roman. A lansat un atac incredibil la adresa ei

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu o umilește pe Oana Roman. A lansat un atac incredibil la adresa ei
Fosta soție a lui Pepe a lansat un atac teribil la adresa Oanei Roman și a jignit-o în fel și chip

Sigur iese scandal mare după ce Oana Zăvoranu o umilește din nou pe Oana Roman. Querida a lansat un atac dur la adresa ei. De data aceasta, Oana Zăvoranu a ridicat ștacheta, folosind cuvinte foarte jignitoare.

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur împotriva Oanei Roman, pe Instagram. Aceasta s-a supărat că fiica fostul premier al României a făcut o declarație deranjantă despre ea, în timpul în unei emisiuni TV.

Oana Zăvoranu o umilește pe Oana Roman

Fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, a făcut-o praf pe Oana Roman pe tema luptei ei cu kilogramele în plus. Chiar dacă fiica lui Petre Roman a slăbit în ultima vreme, Oana Zăvoranu nu s-a oprit.

A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei.

Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place deloc de ea.

Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o.

În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit, venind pe la TV cu miloaga, că tatăl dus a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă”, este doar o parte din textul Oanei Zăvoranu.

Cele două Oane se jignesc frecvent

Oana Roman încă este supărată de Oana Zăvoranu. Cele două s-au împuns de multe ori, pe unde au avut ocazia. „Querida” este cea care a făcut niște afirmații jignitoare la adresa fiicei lui Petre Roman, iar aceasta se pare că încă nu a uitat-o.

Oana Roman a fost invitată recent, împreună cu soțul ei, Marius Elisei, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Cei doi invitați au acceptat provocarea „Spuneți tot sau vă ia gura foc”, unul dintre jocurile celebre din emisiune. Oana Roman și soțul ei au fost nevoiți să răspundă fiecare la trei întrebări. Marius Elisei a preferat să țină răspunsurile pentru el și a decis să mănânce picant, cu orice risc. Oana Roman însă a preferat să râspundă întrebărilor, cu orice risc.

Una dintre întrebările pe care le-a primit fiica lui Petre Roman a fost legată de Oana Zăvoranu. Aceasta a trebuit s-o caracterizeze pe fosta soție a lui Pepe.

Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a fost răspunsul Oanei Roman.

Conflictul dintre cele două Oane a izbucnit imediat după divorțul dintre „Querida” și Pepe. Fiica premierului Petre Roman se știe că este foarte bună prietenă cu Pepe, așa că i-a sărit de multe ori în apărare. De aici și ieșirile nervoase ale Oanei Zvoranu, care se lua mereu de kilogramele Oanei Roman. Așadar, nu mai miră pe nimeni că Oana Zăvoranu o umilește frecvent pe Oana Roman.

Adauga un comentariu