Cancan

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Adelina Pestrițu. Cum o ironizează actriţă

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Adelina Pestrițu. Cum o ironizează actriţă
Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Adelina Pestrițu. Querida a răspuns fanilor la mai multe întrebări în care le spune ce nu-i place la Adelina Pestrițu

În ultimele mesaje postate pe o reţea de socializare, Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Adelina Pestrițu. Querida a răspuns fanilor la mai multe întrebări în care le spune ce nu-i place la Adelina Pestrițu.

Se pare că scandalul dintre cele două nu este unul nou, în trecut Oana Zăvoranu atacand-o în multe rânduri.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu a răspuns, pe Instagram, la mai multe întrebări primite de la prietenii săi virtuali. Printre altele, ei erau curioşi ce nu îi place actriţei la Adelina Pestrițu.

”Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună şi cai verzi pe pereţi. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ţi-a plăcut că ai fost îndemnată să iei? Răspuns: NU!

Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideţi ochii odată cu influencereala asta obosită… ce e aia? Nu vedeţi că nici nu ştie să vorbească? V-a minţit că şi-a tăiat nasu că a căzut cu rolele? Serios?

Nu, avea o bârnă cât casa năsoasa. Şi exemplele pot continua ca eu le ştiu mai bine”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Conflictul dintre Oana Zăvoranu şi Adelina Pestrițu este unul mai vechi

Nu este pentru prima dată când Oana Zăvoranu o atacă pe Adelina Pestrițu, în trecut cele două vedete având mai multe dispute.

Cu ceva timp în urmă, abordând subiectul ”influenceri”, Oana sublinia că ţinutele de scena se întorc la designeri şi toată lumea e mulţumită. Printre numele care ar fi face asta, era şi cel al brunetei.

De asemenea,Zăvoranu mai spunea despre Pestrițu că ”E rip de mult dar nu îi zice nimeni, săraca”.

Oana Zăvoranu o umileşte şi pe Oana Roman

Recent, Oana Zăvoranu a lansat un atac foarte dur şi la adresa Oanei Roman. Atac este puţin spus, prin declaraţiile sale Oana Zăvoranu practic o umileşte pe fiica fostul premier Petre Roman. Querida este supărată că Oana Roman a făcut o declaraţie deranjantă despre ea, în timpul în unei emisiuni TV.

Evident, Zăvoranca i-a răspuns şi a făcut-o praf pe Oana Roman pe tema luptei ei cu kilogramele în plus.

„A fost odată ca niciodată o «fetiţa» cu mare poftă de mâncare. Părinţii credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare şi apetitul pentru scandal şi mizerie a crescut direct proporţional cu dimensiunile «trupului» ei.

Părinţii, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut şi îi place la televizor, deşi televizorului nu îi place deloc de ea.

Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă şi un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienţi şi au gonit-o.

În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenţia tatălui fugit, venind pe la TV cu miloaga, că tatăl duş a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame şi vrea să o vadă lumea, deşi cum spuneam lumea nu vrea să o vadă”, este doar o parte din textul Oanei Zăvoranu.

Adauga un comentariu