Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu a fost acuzată de furt. Poliția a făcut deja verificări la clinica vedetei

Oana Zăvoranu a fost acuzată de furt. Poliția a făcut deja verificări la clinica vedetei

03 iul. 2022, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu nu trece printr-o perioadă bună. Vedeta are mai multe procese pe rol și pare că situația devine tot mai rea în sensul în care actrița ar fi fost acuzată de furt. Iată ce informații au apărut în mediul online cu privire la Oana Zăvoranu și problemele pe care le-ar avea cu legea.

Oana Zăvoranu acuzată de furt

Vedeta este acuzată de furt de energie electrică încă din anul 2017, an în care Oana Zăvoranu și-a deschis clinica din Capitală. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, anul trecut în luna mai, la clinica actriței s-ar fi prezentat Poliția și o echipă de la Enel care au făcut verificări. În urma acestor verificări s-ar fi constatat că Oana Zăvoranu ar fi furat energie electrică din rețea.

Clinica pe care vedeta a deschis-o în București, împreună cu soțul ei, oferă mai multe servicii medicale, între care RMN și Tomografie Computerizată.

Din nefericire pentru Oana Zăvoranu, acestea nu sunt singurele probleme pe care le are cu legea. Recent a fost acuzată de șantaj de către un medic cu care a colaborat la un moment dat.

Acuzații de șantaj la adresa Oanei Zăvoranu

Recent, Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru șantaj, de Curtea de Apel București, în dosarul deschis după ce l-a acuzat pe actualul manager al Spitalului Colțea, dr. Ioan Bogdan Furtună, că i-ar fi furat sute de mii de euro. Acesta din urmă a acuzat-o de șantaj. Este vorba despre medicul care a fost administratorul clinicii de radiologie deținute de Oana împreună cu soțul ei și a demisionat la finele lui 2018.

Pe de altă parte, managerul clinicii a executat-o silit pe Oana și îi cere în instanță 155.000 lei, adică puțin peste 31.000 de euro. Vedeta a făcut recurs, însă Judecătoria Sectorului 5 a decis că Oana Zăvoranu este obligată să îi achite datoriile fostului manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *