Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu a trecut de la Oana Roman și Adelina Pestrițu la Teo Trandafir. Iată ce a spus despre aceasta

Publicat: 02 dec. 2020
Oana Zăvoranu și Teo Trandafir
Oana Zăvoranu și Teo Trandafir

Oana Zăvoranu a răspuns, într-un Insta Story, întrebările venite de la fanii ei. Și a făcut-o, ca de obicei, cu o sinceritate dezarmantă. După ce le-a zguduit, și continuă, pe vedetele din showbiz-ul românesc, Oana a trebuit să vorbească acum despre Teo Trandafir și emisiunea ei, Teo Show.

A făcut-o pentru că a fost întrebată de una dintre admiratoarele sale. ”Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat șmeker. Teo face parte din GREII televiziunii și pe segmentul și genul ei de emisiune este cea mai bună. În plus, mi-e tare simpatică ca om, dincolo de tv pentru că ne cunoaștem bine”, a răspuns Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu dă drumul la marele show televizat

Oana Zăvoranu a pornit un devastator război contra fetelor de oraș care-și spun influencere. Iubita lui Alex Ashraf anunță ca va fi mare show televizat, în direct, cât de curând. Este vorba despre un canal de Youtube pentru o emisiune la care Oana lucrează de ceva vreme.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai smekera emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe insta, fb, Youtube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip Tv, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

NU AM NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC, atât postările în sine, cât și emisiunea SUNT UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE.

Ceea ce vă spun și fac este doar din profunda credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și nu trebuie să creadă că este altcineva decât este cu adevărat. Aviz direct acestor troglodite care ‘levitează’, au pierdut contactul cu realitatea ȘI VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ ĂSTORA FRAIERI care nu înțelegeti mecanismul în sine și că nimic nu este ceea ce pare a fi. În spate sunt bani, fraiereală, mocangeală și fundament ZERO BARAT.

Vând ceva pentru care sunt PLĂTITE și vreau să pricepeți că un om nu poate fi OBIECTIV CÂND VORBEșTE DE CEVA PENTRU CARE ESTE PLĂTIT SĂ VORBEASCĂ, OK ? Foamea este mare, nepriceperea la fel, iar INFLUENCEREALA NU EXISTĂ! Punct. Cine să influenteze ce? Orice martaloagă vă zice să cumpărați ceva, dar ce anume o recomandă să facă asta? NIMIC. Playback poate face și o surdo mută, vorba cântecului. Toate femeile astea provin din medii dubioase, video chaturi sau emisiuni care promovează pe față curvăsăreala și peștuiala.

Eu sunt în măsură să vorbesc despre asta pentru că POT și nu m-am vândut niciodată pe NIMIC. N-am nimic cu Pinocchio, Peppa, Câh, Bulshit sau altele despre care am vorbit sau voi vorbi, pur și simplu am început cu ‘crema’ și voi continua cu restul turmei. Toate neavenitele s-au ajuns și vă intoxică de dimineața până seara cu toate kkturile, dar ‘suferă’ din greu, ‘transpiră’ ca să facă ‘content’…care ‘content’? Content fac EU, nu o înșiruire de branduri.

Si va mai spun un secret. ‘Distinsele’, ca să fie totul legal, vor trebui să vă specifice la începutul oricărei postări sau story că CEEA CE FAC ESTE PLĂTIT DE SAU ÎN PARTENERIAT CU SAU RECLAMĂ PENTRU și DOAR după ce sunteți informați exact că totul este într-un scop financiar, voi să decideți dacă vreți să cumpărați!

Greu cu Zăvoranca asta, știu! O să fie SHOW, promit. Hai vă pup, Oana!”, a fost mesajul devastator al Oanei Zăvoranu.

Adauga un comentariu