Oana Zăvoranu, acuzații dure la adresa prezentatoarei Adela Popescu. „Toată lumea știe că iei și bani, măi vedeto”

23 mai 2022, 14:14,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu a lansat o serie de acuzații dure la adresa prezentatoarei TV Adela Popescu, în pofida faptului că se cunosc de mai bine de 17 ani. Cele două vedete au fost chiar surori în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. Acum, însă, Oanei Zăvoranu i-a sărit muștarul după ce Adela Popescu ar fi făcut reclamă mascată la un produs pentru bebeluș.

Adela Popescu și Oana Zăvoranu se cunosc de aproape 20 de ani, iar cele două au avut chiar și roluri în același proiect, fiind protagoniste în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. În serial, cele două erau surori, și încă de atunci partenera de viață a lui Radu Vâlcan și colega sa, Oana Zăvoranu, au intrat în sufletele telespectatorilor. Lumea le urmărea pe acestea cu sufletul la gură, urmărindu-le povestea din telenovelă.

Ei bine, însă, recent, Oana Zăvoranu, cunoscută drept o persoană sinceră, care nu se ferește de la a spune „verde în față” ce părerea are despre ceva sau cineva, a lansat o serie de acuzații la adresa „sorei mai mici„, Adela Popescu.

Oana Zăvoranu, acuzații dure la adresa prezentatoarei Adela Popescu

Nu cu foarte mult timp în urmă, Adela Popescu  a făcut o reclamă la scutecele pentru bebeluși, postând astfel o serie de păreri și impresarii despre produsul respectiv, mai ales că este mămică a trei băieți. Ei bine, însă, din cauza faptului că prezentatoarea TV nu a specificat că parteneriatul este unul plătit, Oana Zăvoranu a fost extrem de deranjată de acest lucru, așa că a luat-o imediat în vizor pe blondină, spunându-și părerea despre acest aspect, fără ocolișuri, chiar pe internet.

„Şi acum vine şi «celebra» care tot plătită e… «doar» ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te «preocupi» doar dacă e pe caşcaval.

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele «fierte» pe instagram şi coduri şi aronduri de la «dive». Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi «vedeto». Auziţi, când o vedeţi pe «distinsa» pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta «vuitton». Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții mândri a trei copii, Alexandru, Andrei și mezinul familiei, Adrian, care abia a fost creștinat recent, pe data de 7 mai. Ceremonia de creștinare a micuțului, dar și petrecerea de după, ar fi trebuit să aibă loc în toamna anului trecut, însă la momentul respectiv, cei doi părinți au amânat fericitul eveniment, din cauza infecției cu COVID-19.

„A fost un eveniment pentru care ne-am decis în scurt timp.  El era programat în toamna anului trecut, dar din cauza faptului că amândoi ne îmbolnăvisem în acea perioadă, a trebuit să amânăm cu două zile înainte. Și ne-am hotărât acum și am zis să facem botezul, deoarece copilul are deja 10 luni”, a spus Radu Vâlcan la un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *