Cancan

Oana Zăvoranu vrea să revină în televiziune. Ce condiții a pus diva care a pozat nud în trecut

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu vrea să revină în televiziune. Ce condiții a pus diva care a pozat nud în trecut
Oana Zavoranu îsi dorește să revină în televiziune

Deși s-a retras de o perioadă bună de timp din televiziune, Oana Zăvoranu spune că ar reveni cu mare drag pe micile ecrane. Cu toate acestea angajatorul trebuie să respecte anumite condiții. Focoasa brunetă spune că are în plan să lanseze propriul film documentar.

Oana Zăvoranu are în prezent o emisiune în mediul online, pe Youtube mai exact, unde a luat mai multe vedete la rost printre care și pe Adelina Pestrițu.

Oana Zăvoranu vrea să revină în televiziune

Cu toate că are un program destul de încărcat, bruneta nu ar refuza oferta unui post de televiziune. Aceasta se gândește serios să revină pe micile ecrane, însă nu oricum.

“Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag”, a spus Oana Zăvoranu, la un post de televiziune.

Soția lui Alex Ashraf a dezvăluit că visează să lanseze propriul film documentar, bazat pe întâmplările pe care le-a trăit până acum.

“Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Ce spune Oana Zăvoranu despre relația cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a dorit să dezmintă încă o dată zvonurile potrivit cărora ar urma să divorțeze de Alex Ashraf, cu care este căsătorită de patru ani.

“Alex mă suportă foarte bine. Norocul nostru este că, atunci când este unul nervos, celălalt nu este. Ştie să mă ia, are gesturi care mă calmează. Îl mai cert când mă mai ia la mişto, dar apoi ne apucă râsul. Mai am eu nişte chestii… de exemplu, o fază ca a lui Mrs. Bean, când îi pălesc una peste cap. Îi mai pun piedică. De-ale mele”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a pozat nud

În urmă cu doi ani de zile Oana Zăvoranu a rupt audiența cu un pictorial incendiar. Aceasta a postat o imagine provocatoare pe contul ei de Instagram, iar fanii au luat-o razna. Cu toate că avea 46 de ani, forma în care se afla era la fel de bună ca în tinerețe.

În imaginea cu pricina, diva apărea îmbrăcată doar cu o pereche de bikini minusculă „Pregătită pentru bronz”, a scris Oana în dreptul fotografiei incendiare de pe Instagram.

„Corp de zeiță/ 2019 se poartă naturalețea/ Ești pur și simplu perfectaaaaa/La ce solar mergi Oana? Caut și eu un solar bun…/ Ești superbă dar prea slăbuță”, au fost mesajele venite din partea internauților.

La scurt timp după ce a intrat în lumea telenovelelor românești, odată cu popularitatea ei, a crescut și apetitul pentru operațiile estetice. Sânii ei au trecut, astfel, prin transformări fantastice, a fost operată de nouă ori, pentru ca intr-un final sa isi doreasca din nou să fie naturală.

Acum, Oana Zăvoranu arată extrem de bine și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei Alex Ashraf.

Adauga un comentariu