Cancan

Oana Zăvoranu are o casă ca în filme. Casa este plină de oglinzi și are televizor până și în baie

Publicat: 07 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu are o casă ca în filme. Casa este plină de oglinzi și are televizor până și în baie
Oana Zăvoranu are casa la care a visat dintotdeauna după ce a investit enorm pentru a o renova

Oana Zăvoranu are o casă ca în filme, după ce a investit o sumă enormă pentru a o renova și a o face pe gustul ei. Dacă în trecut era implicată în tot felul de scandaluri, de mai bine de un an s-a retras din viața publică. În prezent, Oana Zăvoranu se bucură de ceea ce are și trăiește o viață liniștită.

Oana Zăvoranu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind un nume sonor în showbiz-ul românesc. Frumoasa vedetă a fost în trecut implicată în numeroase scandaluri de proporții cu multe nume mari din lumea mondenă. Însă, de mai bine de un an, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să se bucure de viața pe care o trăiește, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

Oana Zăvoranu are o casă ca în filme

Nu mai este un secret faptul că Oana Zăvoranu are casa la care a visat dintotdeauna. În urmă cu mai mulți ani, vedeta a investit a investit peste 200.000 de euro în materialele necesare pentru a-şi renova casa care acum arată ca din reviste.

Deși s-a retras din viața publică cât de mult a putut, în continuare prezintă interes și se bucură de o mare comunitate de fani. Recent, vedeta a postat o serie de imagini din casa ei, cu care nu poate decât să se laude.

„Întotdeauna am considerat că o casă frumoasă, elegantă și luxoasă te reprezintă… adică spune imediat cine ești. Eu casa asta o am din anul 2007! După ce am dat tot ce aveam ca să fie a mea, pentru că am iubit-o și am considerat că mă reprezintă!

Șmekeria adevărată începe de la o casă frumoasă…. abia după se cumpără o mașină sau rujuri. Iar parfumurile alea de le arătați voi pe la TV, «scumpe și originale»… și alea sunt la fel de ieftine și fake, ca și voi! Ați înțeles?”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online, în urmă cu ceva timp.

Vedeta are oglinzi peste tot, dar și televizor în baie

Oana Zăvoranu este la fel de mândră de casa ei, chiar dacă nu se mai afișează atât de des și nu mai vrea să facă un subiect de discuție din viața ei privată. În fotografiile postate recent se poate observa baia, care este destul de mare și pentru care bruneta a scos mulți bani din buzunar. Nu doar că are o oglindă extrem de mare, ci are și televizor, dar și un wc care luminează noaptea în toate culorile.

Baia nu este însă piesa de rezistență din vila de lux a Oanei Zăvoranu. Vedeta a vrut ca toată casa ei să fie una de lux cu numeroase piese de mobilier și decor extravagante. A optat pentru pardoseală albă, lucioasă, dar și când a venit vorba despre mobilă, tot nuanțe deschise a ales. Totuși, ceea ce iese în evidență sunt numeroasele oglinzi mari cu margini de cristal și extrem de lucioase, care se află în aproape fiecare cameră din vila cea mare.

În casa Oanei Zăvoranu există numeroase oglinzi mari, cu margini de cristal, amplasate în aproape fiecare cameră. De asemenea, acestea au rolul de a reflecta lumina și de a oferi senzația de înălțime.

Adauga un comentariu