Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu, dezvăluiri inedite despre scandalurile cu mama sa! „Eu nu am vrut niciodată milioane”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri inedite despre scandalurile cu mama sa! „Eu nu am vrut niciodată milioane”

31 mai 2021, 11:38,
BZI.ro, în Cancan

Fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, a făcut noi dezvăluiri despre scandalurile purtate cu mama sa, atunci când aceasta era în viață. Actrița și vedeta TV a divulgat și motivul pentru care nu s-a înțeles niciodată cu Mărioara. Și totuși, după moartea acesteia, Oana Zăvoranu a moștenit o avere însemnată, devenind milionară.

Oana Zăvoranu a purtat multe războaie cu mama sa atunci când aceasta încă trăia. Actuala soție a lui Alex Ashraf a făcut recent declarații uluitoare. Astfel, ea a mărturisit într-un podcast care este de fapt motivul pentru care nu s-a înțeles niciodată cu mama sa.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre scandalurile cu mama sa

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și mama sa a începutul din anul 2000, după ce a semnat un act la notar. Potrivit documentului, ea a lăsat 75% din acțiunile sale pe mâna mamei, care, conform declarațiilor făcute de Oana, mai apoi a trădat-o. Tot acest scandal a continuat până acum 6 ani, când mama vedetei s-a stins pe patul de spital. După moartea acesteia, actrița a fost pusă la zid, iar gurile rele au acuzat-o că mama sa ar fi murit din cauza certurilor pe care le avea cu acesta. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a dezvăluit că motivul din spatele scandalului cu mama sa au fost banii. Totuși, ea spune că nu a fost niciodată vorba de „băgat în pământ”, ci de problemele de sănătate cu care Mărioara se confrunta. Oricum, se știe prea bine că Oana Zăvoranu este o fire conflictuală, fiind de notorietate scandalurile în care se implică.

„De la bani. În primul rând, mamei mele îi plăcea foarte mult să apară la TV, nu este că o târa cineva. Eu i-am spus de multe ore, în glumă: «Mama, tu ai descoperit televiziunea la 60 de ani». Nici vorbă de băgat în pământ. Problemele mamei de sănătate nu au avut nicio legătură. De altfel, diagnosticul mamei a fost insuficiență renală. Insuficiența renală și speticemia nu au nicio legătură cu ce s-a spus. Scandalul cu mama a început în 2000, când mi-am dat seama că am ceva ce de fapt nu am. Am semnat la notar ceva, ca primarul, în spiritul încrederii pe care l-am avut în mama”, a spus Oana Zăvoranu într-un podcast.

În ce relație era Oana Zăvoranu cu mama ei

De asemenea, Oana Zăvoranu susține că avea o relație bună cu mama sa, dar asta doar atunci când nu era vorba de bani. Bruneta a mărturisit că Mărioarei îi era teamă că, dacă fiica sa ar avea o parte din moștenire, ar lăsa-o baltă sau că s-ar fi întâmplat ceva grav cu ea, lucruri pe care, spune Oana, un „anturaj prost” i le-ar fi băgat în cap mamei sale.

În ciuda tuturor zvonurilor care au apărut de-a lungul timpului la adresa ei, focoasa brunetă recunoaște că niciodată nu a vrut milioane sau palate, ci doar să simtă că face parte dintr-o familie bună, cu un statut financiar.

„Mama era strângăreață. Te înțelegeai bine cu ea până la bani. Îi era frică că, dacă aș avea partea mea de moștenire, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu ea. Mă gândesc că un anturaj prost i-a băgat în cap prostii, pentru că nu exista așa ceva. Eu aveam atâta procent, ea atâta procent, puteam trăi împreună fericite. Viața m-a învățat că banul este ochiul dracului. Ce am trăit eu știu eu, viața a demonstrat că nu am mințit-o. Eu nu am vrut niciodată milioane, am vrut să simt că fac parte dintr-o familie bună, cu bani. Eu niciodată nu am spus: «Mamă, vreau palate»”, a mai adăugat Oana Zăvoranu, despre scandalurile cu mama sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *