Cancan

Oana Zăvoranu nu se liniștește nici la această vârstă. A făcut-o cu ou și oțet pe Anamaria Prodan

Publicat: 18 mai 2021
Oana Zăvoranu nu se liniștește nici la această vârstă. A făcut-o cu ou și oțet pe Anamaria Prodan
În ultimul vlog realizat, Oana Zăvoranu a pus tunurile pe prietena ei Anamaria Prodan

Oana Zăvoranu, ajunsă la o vârstă respectabilă, a lansat de curând un atac destul de dur la adresa impresarei Anamaria Prodan. Nu se știe încă ce i-a cășunat pe soția lui Reghecampf, însă frumoasa brunetă și-a expus tranșant punctul de vedere. Oricum, este binecunoscut faptul că Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni mai ales când o deranjează ceva la o persoană.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate prezențe din mediul online și nu numai. Toată lumea o știe pe Zăvoranca, mai ales în ultima perioadă de când s-a apucat de vlogging pe platforma YouTube. Ba chiar, Oana Zăvoranu își varsă năduful și pe contul de Instagram. În ultima vreme, frumoasa brunetă nu mai iartă pe nimeni și își expune tranșant punctul de vedere în principal cu privire la influenceri. De gura ei nu scapă nici persoanele publice care fac reclamă la diverse produse și le promovează intens pe rețelele sociale.

Oana Zăvoranu vârstă

Pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, aceasta este o cunoscută actriță, cântăreață, moderatoare de televiziune și femeie de afaceri din România. Data nașterii frumoasei brunete este 16 iunie 1973, așadar „Querida” este în vârstă de 47 de ani, iar marele ei minus de până acum ar fi lipsa unui copil. Totuși, bruneta a declarat nu de puține ori în ultima perioadă că lucrează la acest aspect. Așadar, nu mare ar fi mirarea ca în curând să auzim că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, soțul ei, vor deveni părinți.

Debutul ei în showbiz a avut loc la începutul anilor 2000, ca moderatoare la emisiunea „Vară pentru 2”, iar în 2004 a prezentat „Cerbul de Aur”, an în care a interpretat și rolul Eugeniei Modigliani din producția italiană Modigliani. Din acest moment vin creșterea popularității și consolidarea carierei, mai ales odată cu rolul din telenovela „Numai iubirea”.

Oana Zăvoranu Instagram

În ceea ce privește rețelele de socializare, Oana Zăvoranu este o prezență foarte activă. Astfel, pe Facebook are 824.000 de fani, pe contul de Instagram bruneta are peste 500.000 de urmăritori, iar pe YouTube, mai bine de 100.000 de abonați îi urmăresc vlogurile.

În ceea ce privește vloggingul, Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei. Este vorba de o emisiune online de pamflet, care are deocamdată peste 20 de episoade. Aici, ea le demască pe toate influencerele care promoveză orice de dragul unor bănuți și care se cred mari „dive”.

Oana a pus tunurile pe Anamaria Prodan

Recent, Oana Zăvoranu a decis că este momentul să ia în vizor și câțiva dintre prietenii cu care nu este de acord în ceea ce privește promovarea anumitor produse. În ultimul ei episod, bruneta o atacă dur pe Anamaria Prodan Reghecampf, intitulându-și ediția „De ce fac reclame penibile vedetele mari din showbizul românesc”.

„Mai avem pe cine? Aici o avem pe prietena mea Anamaria care s-a lovit și ea la cap! Ce faci, Ano? Ești bine? Prin Dubai e ok? Pe la sheicki? Adevăru’ e că mi-ați semnalat-o foarte mulți dintre voi, fapt pentru care asta facem. Ce face Anamaria Prodan, care este această milionăreasă… N-are Kim Kardashian genți de brand, câte văd la Ana. Vorba aia… pantofi, genți, penthouse-uri, alea, alea. Ce e asta mă? Mai forjează extensii, că a renunțat la freza aia de o avea ea de ani de zile și își pune extensii și trebuie să ni le arate că sunt cu arond și ele…”, a precizat Oana Zăvoranu, care este de o vârstă apropiată cu Anamaria Prodan.
Adauga un comentariu