Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu divorțează! Iată ce fotografie a postat impresara pe o rețea de socializare

Publicat: 05 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu divorțează Iată ce fotografie a postat impresara pe o rețea de socializare
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

În ultima vreme s-a tot vehiculat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Iată că acest lucru pare de neconceput, mai ales când cei doi, alături de fiul lor, apar fericiți într-o fotografie pe o rețea de socializare.

După declarațiile lui Gigi Becali, lumea mondenă a sărit în aer. El a afirmat că relația celor doi este aproape de final și că divorțul se apropie cu pași repezi. Cu toate acestea, realitate este alta. Pe o rețea de socializare, impresara a postat o fotografie cu ea, Laurențiu și micul Bebeto, iar cei trei par extrem de fericiți împreună.

În ciuda tuturor zvonurilor, Anamaria Prodan a închis gura bârfitorilor, arătându-le că familia ei este mai închegată ca niciodată.

Gigi Becali a împrăștiat zvonul despre divorțul celor doi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu divorțează

Nu cu mult timp în urmă, Gigi Becali a făcut o declarație explozivă. Acesta a dezvăluit că relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este legată de un fir de ață, iar cei doi vor divorța în curând. Impresara nu a lăsat zvonul să treacă pe lângă ea și a izbucnit imediat. Aceasta a demontat ipoteza divorțului și a susținut că nu o să se despartă niciodată de soțul său.

„Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”,a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan sare la gâtul lui Gigi Becali

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a izbucnit odată cu transferul lui Dennis Man la Parma. După reacţiile avute de patronul FCSB în presă, Anmaria Prodan s-a gândit să dea cărţile pe fată. Aceasta a dat o declaraţie tranşantă într-o publicaţie sportivă.

„Este penibil de la A la Z.

E mic și la statură și la minte. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Spune că m-am ridicat pe umerii lui, păi, el are umeri? Are 1,20 metri, pe scăunel, cu mâinile ridicate. Ce umeri are el? Are bust și cap ca să nu îi plouă în gât, că nu îl folosește. El se ia cu mine? A făcut școala pe scări. El nu poate să mai vorbească vreodată cu mine sau în fața mea.

Să își aducă aminte cum se gudura pe lângă mine și să își aducă aminte cum mă ruga să vorbesc frumos despre el pe la televizor.

Să spun că e cel mai mare și mai deștept din familia Becali. Îi spun eu, că sunt un om corect, că nu are niciodată cum să se ridice la nivelul vărului său. Ăla măcar a făcut istorie că a fost primul manager din România și a făcut transferuri mari. El, săracul, ce a făcut? A avut noroc că a stat sclavul unor oameni importanți și le-a luat apoi lucrurile, noi știm lucrurile astea. Ce, are vreo școală să fie vreun deștept? Nu! El a fost omul potrivit, la locul potrivit”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProSport.

Adauga un comentariu