Cancan

Oana Zăvoranu o umileşte pe Anda Adam: „Ce ai între pectoralii ăia?”

Publicat: 15 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu o umileşte pe Anda Adam Ce ai între pectoralii ăia
Actriţa a fost întrebată de către fani ce părere are despre artista Anda Adam, iar Querida, ca de obicei, a ironizat-o

Recent, în mediul online, Oana Zăvoranu o umileşte pe Anda Adam. Actriţa a fost întrebată de către fani ce părere are despre artista Anda Adam, iar Querida, ca de obicei, a ironizat-o. În ultima perioadă, Oana Zavoranu a lansat un război cu mai multe vedete din showbizul autohton.

Oana Zăvoranu o umileşte pe Anda Adam

Oana Zăvoranu o desfiinţează public pe Anda Adam. „Querida” nu se opreşte din atacurile la adresa vedetelor din showbizul românesc.

Oana Zăvoranu a fost întrebată ce părere are despre Anda Adam, iar actriţa nu s-a dezis deloc să spună ce gândeşte.

Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică, femeia bărbat bine.”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

„Şi lasa photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii.”, a mai adăugat ea.

Oana Zăvoranu a umilit-o şi pe Oana Roman

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur împotriva Oanei Roman, pe Instagram. Aceasta s-a supărat că fiica fostul premier al României a făcut o declaraţie deranjantă despre ea, în timpul în unei emisiuni TV.

Fosta soţie a lui Pepe, Oana Zăvoranu, a făcut-o praf pe Oana Roman pe tema luptei ei cu kilogramele în plus. Chiar dacă fiica lui Petre Roman a slăbit în ultima vreme, Oana Zavoranu nu s-a oprit.

A fost odată ca niciodată o «fetiţa» cu mare poftă de mâncare. Părinţii credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare şi apetitul pentru scandal şi mizerie a crescut direct proporţional cu dimensiunile «trupului» ei.

Părinţii, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut şi îi place la televizor, deşi televizorului nu îi place deloc de ea.

Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă şi un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienţi şi au gonit-o.

În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenţia tatălui fugit, venind pe la TV cu miloaga, că tatăl duş a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame şi vrea să o vadă lumea, deşi cum spuneam lumea nu vrea să o vadă”, este doar o parte din textul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor şi pe Adelina Pestritu

Oana Zăvoranu a răspuns, pe Instagram, la mai multe întrebări primite de la prietenii săi virtuali. Printre altele, ei erau curioşi ce nu îi place actriţei la Adelina Pestritu.

”Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună şi cai verzi pe pereţi. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ţi-a plăcut că ai fost îndemnată să iei? Răspuns: NU!

Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideţi ochii odată cu influencereala asta obosită… ce e aia? Nu vedeţi că nici nu ştie să vorbească? V-a minţit că şi-a tăiat nasu că a căzut cu rolele? Serios?

Nu, avea o bârnă cât casa năsoasa. Şi exemplele pot continua ca eu le ştiu mai bine”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Adauga un comentariu