Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară

03 mart. 2022, 18:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Recent, Pepe a dat vestea cea mare, și anume că o să devină tată pentru a treia oară! Fericit din cale afară că iubita lui o să-i facă un băiețel, artistul nu s-a sfiit și a făcut anunțul chiar de pe scenă. A primit mii de felicitări, însă totodată și-au făcut simțită prezența și fostele iubiri, cum ar fi Oana Zăvoranu. Iată ce a spus bruneta despre marele eveniment anunțat de cântăreț!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Oana Zăvoranu și Pepe a fost o frumoasă poveste de dragoste care a durat mai mulți ani, iar veste despărțirii a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu 12 ani!

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară

Ei bine, deși ambii și-au refăcut viața după despărțire, în continuare Oana Zăvoranu nu poate să nu reacționeze când vine vorba de Pepe. Căsătorită de mai mulți ani în aceste momente, frumoasa brunetă nu a ezitat și a avut o primă reacție când a aflat că fostul ei partener de viață o să fie tată pentru a treia oară.
Imediat după ce Pepe a făcut marea veste chiar de pe scenă, la insistențele fanilor, Oana Zăvoranu a scirs pe rețelele ei de socializare că nu o interesează deloc trecutul și cu atât mai puțin de artist.

„Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut ci în prezent și in viitor”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Pepe, primul copil împreună cu Yasmine Ody

Când vine vorba despre viața sentimentală, Pepe a trecut prin numeroase despărțiri. Chiar atunci când credea că și-a găsit sufletul pereche, și mariajul cu mama celor două fetițe s-a dovedit a fi cu adevărat un eșec.

Ei bine însă, după divorțul răsunător, artistul a întâlnit-o pe Yasmine Ody, cea alături de care radiază de feiricire în aceste momente și totodată cea care o să-l facă tată pentru a treia oară, de data aceasta având și un băiețel.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *