Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, viață de milionar. Cât cheltuie vedeta?

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu viață de milionar. Cât cheltuie vedeta

Oana Zăvoranu ştie cum să trăiască pe picior mare şi o face la cel mai înalt nivel! Bruneta scoate bani grei din buzunar pentru plăcerile sale și nu își refuză nimic, mai ales atunci când vine vorba despre cumpărături.

Are bani de îi întoarce cu lopata, cum spune o vorbă din popor, și un stil vestimentar inedit, pe care și l-a cultivat în ani de zile, ajungând să poarte doar haine care o reprezintă în totalitate. Și cum este cât se poate de sinceră și de transparentă, Oana Zăvoranu nu se sfiește să le arate admiratorilor ce branduri preferă, ba chiar le cere sfaturi de multe ori, atunci când se află la cumpărături.

Cheltuie mii de euro pe lună, la salon

Așa a procedat și acum, când le-a arătat fanilor că a achiziționat două perechi de botine, ce a aparțin unor branduri celebre, iar o singură pereche costă nici mai mult nici mai puțin de 1000 de euro.

Cam subțire, am spune, având în vedere că Oana Zăvoranu cheltuie lunar 10.000 de euro pe tratamentele de înfrumusețare, ce o ajută să arate incredibil de bine, la cei 45 de ani.

„Două branduri pe care le plac mult, la care mi-e mereu greu să mă decid…așa că mi-am întrebat gemeneii și au zis : IA-LE PE AMÂNDOUĂ…??? Pe amândouă, AM ZIS !…și m-am ‘supus’ cumințică ???…că așa fac eu, ‘ mă supun’ mereu cuminte și ascultătoare când vine vorba de ‘gemenii‘ mei interiori ♓️♓️♓️?? Voi ce-ați fi făcut? Prea multe alegeri, prea multe branduri… și toate astea cool, scumpe rău ???”, a scris Oana Zăvoranu, pe Facebook.

Adauga un comentariu