Actualitate

Obiceiuri care intineresc o femeie. Este important sa le afli si sa le pui in practica cat mai devreme

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Obiceiuri care intineresc o femeie. Este important sa le afli si sa le pui in practica cat mai devreme
Obiceiuri care întineresc o femeie

Obiceiuri care întineresc o femeie. Toate femeile îşi doresc să fie mereu tinere şi frumoase, iar pentru asta ele depun mult efort şi fac multe investiţii. Cu părere de rău, însă, nu orice femeie este gata să-şi irosească timpul pe asta. De cele mai multe ori ele invoca diferite scuze legate de „copii, soţ, curăţenie şi aşa mai departe”.

De fapt, pentru a arăta bine şi fresh nu e nevoie neapărat de o groază de timp şi de bani. Stilul nostru de viaţă este mult mai important pentru aspectul exterior decât procedurile spa şi cremele scumpe.

Obiceiuri care întineresc o femeie

Află în continuare ce trebuie să facă o femeie de peste 40 de ani pentru a-şi menţine tinereţea.

Sport

Nu este neapărat să petreci ore în şir la sală. Pentru a-ţi menţine corpul în forma este suficient să faci dimineaţa gimnastică timp de 30 de minute sau să faci mişcare în timpul zilei. Plimbările lungi în aer liber sunt mult mai benefice decât sportul chinuitor la sală.

Alimentaţia corectă

Suntem ceea ce mâncam! Dacă o să renunţi la produsele dăunătoare nu doar te vei simţi mai bine, dar şi vei arăta mai bine. Încearcă să renunţi la zahăr şi sare. Zahărul împiedica producerea de colagen. Iar din cauza excesului de sare, are loc retenţia de apă în organism. Consumă cât mai multe fructe şi legume.

Obiceiuri care întineresc o femeie. Somnul

Un somn complet şi sănătos o să te ajute să fii mereu fresh. Dormi cel puţin 7 ore pentru ca organismul să reuşească să-şi restabilească energia. De asemenea, organizează-ţi un regim corect al zilei: trezeşte-te devreme şi culcă-te nu mai târziu de ora 24:00.

Protecţia solară

După 40 de ani trebuie să acorzi o atenţie deosebită pielii. Poartă întotdeauna cu tine o cremă cu protecţie SPF. Ea te va ajuta să-ţi menţii tinereţea. Celulele pielii vor îmbătrâni mai lent, dacă se va exclude contactul cu razele ultraviolete.

Gâtul

Atunci când hidratezi fata sau îţi faci un peeling nu uita şi de gât. Această zonă este sensibilă la schimbările de vârstă şi îşi pierde rapid tonusul.

Obiceiuri care întineresc o femeie. Mască anti-îmbătrânire pentru gât şi decolteu

Pisează o banană coaptă bine şi adăugă o lingură de apa de trandafiri sau de ulei de trandafiri. Amestecă bine până se omogenizează masa. Aplică masca pe gât şi decolteu, las-o să acţioneze 30 de minute şi apoi spală cu apă călduţă. Pentru un rezultat evident trebuie să aplici masca de 3 ori pe săptămână.

Adauga un comentariu