Sport

Obiectivul lui Gigi Becali înainte de reluarea campionatului în Liga I de fotbal: „Iau 15 milioane dacă se întâmplă asta”

Publicat: 06 iun. 2020
Gigi Becali este convins că FCSB poate câștiga titlul în Liga I de fotbal, chiar dacă nu învinge la CFR Cluj.
Gigi Becali este convins că FCSB poate câștiga titlul în Liga I de fotbal

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, este convins că echipa lui poate câștiga titlul în Liga I de fotbal, chiar dacă nu învinge la CFR Cluj. De pe 13 iunie, până pe 20 iulie, sunt exact 11 date disponibile, ceea ce înseamnă că FCSB va trebui să joace din trei în trei zile

FCSB a pierdut primul joc disputat în perioada pandemiei de COVID-19, scor 0-2 în fața echipei FC Voluntari, însă patronul Gigi Becali spune că nu este deranjat de acest eșec.
Într-o intervenție la Digi Sport, Gigi Becali a vorbit despre situația echipei sale:

„Nu m-a interesat amicalul cu Voluntari. L-am întrebat pe MM Stoica cum s-a jucat. Mi-a zis că Vintilă a băgat la început prima echipă, iar după pauză a băgat a doua echipă. Nu m-a interesat. Cu CFR Cluj normal că mă interesează. Dacă nu câștigăm e greu să mai sperăm la titlu. Acum sunt descurajat, nu mai am ambiție. Mă gândesc la bani, nu la campionat. Iau 15 milioane dacă o să câștigăm campionatul”, a spus Gigi Becali.

Program infernal pentru FCSB în Liga I de fotbal

Echipa pregătită de Bogdan Vintilă mai are de disputat 8 meciuri în play-off în Liga I de fotbal, plus cel puțin încă două în semifinalele Cupei României, trei, dacă ajung în finală. Asta înseamnă că FCSB va trebui să dispute 11 partide de la startul competițiilor, până pe 20 iulie.
De pe 13 iunie, până pe 20 iulie, sunt exact 11 date disponibile, ceea ce înseamnă că FCSB va trebui să joace din trei în trei zile.

Adauga un comentariu