Cancan ultimă oră

Obiectul pe care Alexandru Arșinel îl ținea mereu alături. Înainte să moară, marele actor a explicat ce semnifica

Publicat: 01 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Obiectul pe care Alexandru Arșinel îl ținea mereu alături. Înainte să moară marele actor a explicat ce semnifica
Alexandru Arșinel este unul dintre actorii de care a auzit cu siguranță toată România

Alexandru Arșinel este unul dintre actorii de care a auzit cu siguranță toată România. Maestrul a intrat în casele tuturor și le-a adus zâmbetul pe buze, iar cânt urca pe scenă, fura fiecare răsuflare, lăsând publicul de-a dreptul uluit.

Maestrul Arșinel s-a bucurat de un talent rar întâlnit și de o carieră încununată de succes și mai ales de dragoste publicului, în spate fiind ani și ani de muncă. Exista în viața actorului un obiect pe care îl ținea mereu lângă el, pe biroul său, având o semnificație aparte.

Obiectul pe care Alexandru Arșinel îl ținea mereu lângă el

Marele actor a dat unul dintre ultimele sale interviuri la Teo Show, iar atunci a vorbit despre un obiect drag pe care îl ținea pe biroul său.

Maestrul se operase recent pe cord și se afla în perioada de recuperare acasă.

În timpul interviului, reporterul a remarcat un clown pe care maestrul îl ținea pe biroul său așa că l-a întrebat ce simbolizează pentru el și de îl ținea acolo.

Răspunsul emoționant al marelui actor a rămas, cu siguranța, întipărit în inimile românilor care l-au urmărit la acel moment.

” Este însoțitorul meu! Semnifică de fapt partea cealaltă, partea nevăzută a ființei mele care reprezintă în ansamblu un clown. Asa suntem, niște clowni și încercăm să îi încurajăm pe oameni cum încercăm în aceeași măsură să ne încurajăm pe noi. Vrem să trăim, viața e tare frumoasă!”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșiel, unul dintre actorii care și-a iubit enorm publicul

Alexandru Arșinel a fost extrem de iubit de public, vestea morții lui aducând durere în sufletul tuturor și mai ales în inimile apropiaților. Totuși, așa cum publicul îl iubea și marele actor a avut o dragoste profundă pentru public.

La momentul la care a dat interviul pentru Teo Show, în luna decembrie a anului trecut, marele actor trecuse cu bine peste operația suferită la inimă și se afla acasă, fiind în proces de refacere. Întrebat ce persoană i-a fost alături și l-a ajutat cel mai mult să depășească momentele tragice, maestrul a vorbit despre publicul său, oamenii care îl iubesc și care îi vor oferi întotdeauna energie.

„Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață pentru că viața e tare frumoasă”, a declarat Alexandru Arșinel.

Tot în luna decembrie, maestrul a vorbit și despre dorul cel mare care îi măcina sufletul. Maestrul își dorea foarte mult să revină pe scenă și să îi revadă pe spectatori.

” Îmi e dor de scenă. Îmi e dor de public, de zâmbetul lor. Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă! Și mie mi-e dor de public, de zâmbetul lor generos, iar eu să încerc să le dau, să storc ce a mai rămas în mine”, a dezvăluit atunci marele actor.

Alexandru Arșinel nu era un actor superstițios

Vasile Muraru a oferit un interviu de excepție în care a vorbit despre bunul său prieten Alexandru Arșinel. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase a povestit că Alexandru Arșinel nu era un actor superstițios, la el fiind vorba doar de meserie.

” Nu era superstițios, la el ținea totul de meserie, de ce însemna ea, să fii înainte la spectacol, nu să vii după ce începea spectacolul, chiar dacă nu era pe scenă din primele minute, așa a fost dintotdeauna.

Era pregătirea numărului pe care îl avea de făcut, contactul cu zgomotul sălii, cu freamătul sălii, înainte de spectacol, cu atmosfera de teatru, că acolo e o atmosferă aparte, toată pregătirea e un ritual. Cam așa ar fi o caracterizare a lui de dinainte de a urca pe scenă”, a dezvăluit Vasile Muraru.

Adauga un comentariu