Stiri si curiozitati

Ochi migdalați: Machiajul care îți va evidenția privirea misterioasă

Publicat: 07 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ochi migdalați Machiajul care îți va evidenția privirea misterioasă
Dacă nu dorești să folosești liniile de tuș, poți acorda atenție tehnicii smokey ice

Ochii migdalați sunt considerați cea mai bună opțiune pentru diverse machiaje. Însă, pentru un look perfect, ar trebui să alegi produsele cosmetice potrivite. Pentru a sublinia frumusețea naturală trebuie să alegi corect machiajul potrivit. Astfel, atunci când alegi machiajul pentru ochi în formă de migdale, ar trebui să ții cont de câteva reguli.

Artiștii din domeniul machiajului recomandă femeilor cu ochii în formă de migdale să se familiarizeze cu regulile pentru un machiaj cu adevărat spectaculos. Fiecare naționalitate are propriile sale caracteristici, dar și formă a ochilor. Ochii în formă de migdale se găsesc adesea la femeile care au rădăcini orientale. Această formă oferă chipului unei femei o doză de sexualitate atractivă și de mister. Cu toate acestea, sub o astfel de formă a ochilor, ar trebui să selectezi corect un machiaj sau o tunsoare care să sublinieze profunzimea acestora.

femeie cu ochii migdalati machiata frumos
Avantajul cheie al formei de migdale este curba grațioasă

Ochi migdalați: Caracteristicile acestei deosebite forme

Ochii în formă de migdale sunt cea mai visați de fete și femei de pe tot globul. Trebuie să știi că este destul de greu să găsești o fată cu aspect slav care va avea ochi în formă de migdale. Ochii asemănători cu picăturile de apă sau migdalele sunt foarte ușor de machiat.

Aceștia se caracterizează prin forme înguste și alungite, iar colțurile interioare sunt rotunjite. Avantajul acestei forme este că practic nu există pliuri pe pleoapa superioară. Astfel, există o zonă destul de mare pentru a experimenta cu produse cosmetice.

Atunci când alegi un machiaj pentru ochi migdalați, trebuie să iei în considerare culoarea și forma acestora. La fel ca și în cazul ochilor căprui, ochilor migdalați li se potrivește diverse tipuri de machiaj.  Datorită faptului că ochii sunt alungiți, colțul exterior se ridică oferind o privire extrem de profundă. Artiștii de machiaj numesc această formă elegantă. Aspectul în formă de migdale este considerat nepretențios, deoarece se va potrivi cu aproape orice tip de machiaj.

Cu toate acestea, există câteva reguli care te vor îndruma cum să machiezi corect ochii pentru a le sublinia atractivitatea naturală și sexualitatea.

ochi migdalat machiat strident
Atunci când alegi un machiaj pentru ochi migdalați, trebuie să iei în considerare culoarea și forma acestora

Ce tipuri de machiaj sunt potrivite pentru această formă de ochi

Avantajul cheie al formei de migdale este curba grațioasă. Prin urmare, este necesar să te concentrezi asupra liniei de tuș. Artiștii de machiaj recomandă utilizarea opțiunii în care linia de tuș este trasă de-a lungul conturului genelor. Această tehnică îți va permite să subliniezi expresivitatea formei ochilor. Pentru un astfel de machiaj, va trebui să respecți liniile clare și grafică strictă. Când lucrezi cu eyeliner, este necesar să faci o linie lungă, deoarece o săgeată scurtă îngustează vizual ochiul. Pentru a accentua și mai mult forma ochilor este indicat să te coafezi cu o coadă tapată.

Dacă nu dorești să folosești liniile de tuș, poți acorda atenție tehnicii smokey ice. Pentru un astfel de machiaj sunt necesare doar două culori. Nuanța deschisă ar trebui să fie situată în colțul mijlociu și interior al ochiului, iar tonul întunecat trebuie plasat lângă marginea exterioară. Culoarea ar trebui să se „întindă” spre tâmple, astfel încât ochii să devină și mai expresivi. Acest machiaj este potrivit pentru diverse evenimente, fiind susținut de o coafură aferentă.

În cazul formelor de migdale, este inacceptabil să aplici machiaj pe pleoapa inferioară. Artiștii de machiaj nu recomandă să folosești creioane lichide sau orice creion de ochi. De asemenea, nu este indicat să aplici umbre în partea inferioară a ochilor. Această formă a ochilor poate fi accentuată și prin culoarea părului. Ciocolatiul sau brunetul este extrem de potrivit pentru ochii migdalați.

femeie cu ochii migdalati machiata strident cu verde
În cazul formelor de migdale, este inacceptabil să aplici machiaj pe pleoapa inferioară

Cum să potrivești corect culorile pentru un machiaj deosebit

Pentru ochii apropiați sau depărtați, ar trebui alese tipurile de machiaj fumurii. Astfel, umbrele de culoare închisă ar trebui să fie situate în apropierea părții centrale a pleoapei. Ochii adânci sau cei apropiați vor necesita utilizarea unei palete de umbre strălucitoare.

Forma sprâncenelor trebuie să repete forma ochilor. Nu este bine să creezi o formă dreaptă a acesteia. Sprâncenele ar trebui să aibă o îndoire elegantă care să se potrivească cu conturul ochilor. De asemenea, genele vă permit să subliniați expresivitatea privirii. Împreună cu genele arcuite, poți folosi săgeți curbate, obținând un machiaj în stilul „ochiului de pisică”.

Pentru a obține un machiaj perfect pentru ochii migdalați toate tranzițiile trebuie să fie umbrite cu atenție, creând treceri netede. Nuanțele de fard trebuie întinse în sus, spre tâmple, formând forme ascuțite. Când creezi un astfel de machiaj, va trebui să aplici o mică parte din nuanțele întunecate în centrul pleoapei inferioare. De asemenea, foarte indicat este eyeliner-ul negru clasic.

ochi migdalat machiat strident
Pentru ochii apropiați sau depărtați, ar trebui alese tipurile de machiaj fumurii
Adauga un comentariu