Cultural

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat, după 8 ani de căsnicie. Motivul pentru care prezentatoarea nu vrea să împartă dormitorul cu soțul ei

Publicat: 19 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat după 8 ani de căsnicie. Motivul pentru care prezentatoarea nu vrea să împartă dormitorul cu soțul ei
Octavia Geamănu are un mariaj fericit alături de Marian Ionescu și se mândrește cu fiul ei.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat, după 8 ani de căsnicie. Celebra prezentatoare de știri are un mariaj fericit alături de îndrăgitul artist, însă căsnicia ei poate fi considerată de mulți una atipică. Vedeta a stabilit câteva reguli clare chiar înainte de nunta cu Marian Ionescu, iar în pofida criticilor celor din jur, Octavia Geamănu se declară o soție și o mamă împlinită. Iată motivul pentru care prezentatoarea nu vrea să împartă dormitorul cu soțul ei.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat, după 8 ani de căsnicie

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o căsnicie fericită alături de faimosul artist Marian Ionescu. Aceștia au împreună un băiat și se bucură din plin de rolul de părinți. Dincolo de cariera de succes, Octvia Geamănu este o soție devotată și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Recent, știrista a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu și a dezvăluit motivul pentru care nu doarme împreună cu soțul ei.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.

Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită.”, a declarat prezentatoarea de știri.

Ce spune vedeta despre soțul ei celebru

Octavia Geamănu este căsătorită de 8 ani cu Marian Ionescu, însă cei doi se cunosc de 17 ani. Știrista a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere și a fost cucerită cu greu de către soțul ei.

,,În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. «Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?». Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Octavia Geamănu se dedică soțului și fiului ei, iar pe plan profesional are succes. Știrista se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De realizări deosebite în carieră se bucură și Anisia Gafton. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața privată și radiază de fericire alături de iubitul ei, Serghei. Cei doi formează un cuplu nu doar acasă, ci și pe scenă.

Octavia Geamănu are un mariaj fericit alături de Marian Ionescu și se mândrește cu fiul ei. Prezentatoarea se declară o femeie împlinită și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu