Actualitate

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sărbătoresc 8 ani de la căsătorie. Detalii inedite din viața de cuplu

Publicat: 02 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Octavia Geamănu și Marian Ionescu sărbătoresc 8 ani de la căsătorie. Detalii inedite din viața de cuplu
Când este în preajma soțului ei, Octavia Geamănu este ca scoasă din cutie

Prezentatoarea TV Octavia Geamănu și rebelul artist Marian Ionescu au împlinit 8 ani de la căsătorie în urmă cu două zile. Dincolo de faptul că solistul Direcției 5 a fost un adevărat Don Juan în tinerețe, cei doi au parte de o relație liniștită. Mai mult, Octavia Geamănu a dezvăluit cum a reușit să mențină aprinsă flacăra în relația cu Marian Ionescu.

Octavia Geamănu, vedeta Antenei 1, are cu siguranță secretele ei când vine vorba despre o căsnicie fericită. Cu toate că multe femei și-ar dori să pună în practică sfaturile ei, în viața de zi cu zi e dificil, dacă nu chiar imposibil.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sărbătoresc 8 ani de la căsătorie

Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre relația cu Marian Ionescu, cei doi împlinind 8 ani de căsnicie. Mai mult, Octavia Geamănu a dezvăluit cum „l-a ținut acasă” pe rebelul artist de la Direcția 5. Fără îndoială, vedeta Antenei 1 este o femeie cochetă, care are grijă de imaginea ei nu doar când iese din lume, ci mai ales când se află în intimitatea casei, alături de soțul ei, Marian Ionescu.

Octavia Geamănu și liderul trupei Direcția 5 au sărbătorit, pe 31 ianuarie, 8 ani de când s-au căsătorit civil. În tot acest timp, cei doi au avut parte de o relație reușită, fără certuri și drame. Astfel, Octavia a mărturisit că unul dintre secretele căsniciei lor este feminitatea.

Chiar dacă locuiesc sub același acoperiș, Marian are sub ochii lui o femeie aranjată și parfumată în fiecare zi.

„Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac, cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit”, a declarat Octavia Geamănu, potrivit Fanatik.ro.

La ce trucuri de înfrumusețare apelează Octavia Geamănu

Octavia Geamănu are ritualuri de îngrijire bine puse la punct, la care apelează aproape în fiecare zi. Prezentatoarea TV este foarte atentă la imaginea ei, atât în public, cât și acasă. În plus, ea spune că nu se uită la bani atunci când își cumpără produsele de îngrijire a părului și pielii. Iar aplicarea fiecărui produs este un ritual în sine.

„Îmi spăl părul o dată la două zile și am nevoie de cel puțin două ore până ies din baie. Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului, nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin.

Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des! Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!”, a mai spus Octavia Geamănu.

Lăsând la o parte faptul că soțul ei e adesea plecat, cei doi nici nu dorm împreună și poate acesta este cel mai mare secret al Octaviei Geamănu. Așa reușește ca, ori de câte ori își face apariția în fața bărbatului ei, să fie ca scoasă din cutie.

Adauga un comentariu