Prima pagină » Cancan » Cine este Octavia Geamănu. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare de știri

Cine este Octavia Geamănu. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare de știri

05 apr. 2022, 09:19,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor de la Antena 1. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată câteva detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare de știri.

Octavia Geamănu, o prezență discretă în showbiz-ul autohton

Frumoasa prezentatoare de știri Octavia Geamănu are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de succes. La vârsta de 38 de ani, se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, artistul Marian Ionescu. Vedeta s-a remarcat de la primele apariții la pupitrul știrilor, fiind apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.

Pasiunea frumoasei prezentatoare pentru jurnalism a îndemnat-o să își urmeze cel mai mare vis, acela de a deveni un om de televiziune de succes. Pe lângă realizările din plan profesional, Octavia Geamănu este extrem de activă și în mediul online. Recent, vedeta a postat un mesaj surprinzător pe Facebook, aceasta exprimându-și punctul de vedere cu privire la comportamentul unor bărbați, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Dincolo de lumina reflectoarelor, știrista se bucură din plin de viața de familie, iar de când a devenit mamă aceasta radiază de fericire. Octavia Geamănu are un băiețel împreună cu Marian Ionescu și se declară o femeie fericită și împlinită.

„Andrei a ieșit conform dorințelor mele și ca dovadă a dragostei pe care mi-o poartă Dumnezeu, pentru că mi-am dorit un copil care să fie clona lui Marian. Este copia lui Marian și mă uit fascinată la ei doi.”, a mărturisit frumoasa prezentatoare.

O altă prezentatoare de știri care se bucură din plin de celebritate și are o familie superbă este Oana Andoni. Aceasta și-a construit o carieră impresionantă în televiziune și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață.

Detalii surprinzătoare din viața privată a celebrei prezentatoare de știri

Multă lume se întreabă cum este Octavia Gemănu dincolo de lumina reflectoarelor și ce secrete ascunde frumoasa vedetă. Aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă de câteva ori a fost protagonista unor controverse în spațiul public. Știrista s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar relația tumultuoasă cu Marian Ionescu i-a adus și mai multă celebritate.

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost plină de certuri și împăcări, însă în prezent aceștia formează o familie frumoasă. Relația dintre Octavia Geamănu și partenerul ei a fost criticată de unii având în vedete diferența de vârstă dintre aceștia. În pofida reticențelor celor din jur, știrista și partenerul ei formează un cuplu de câțiva ani, iar de când au devenit părinți radiază de fericire.

Recent, prezentatoarea de știri a vorbit despre căsnicia ei, dezvăluind cum este soțul ei celebru.

„Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place.”, a declarat aceasta.

O altă prezentatoare celebră care se mândrește cu familia ei frumoasă este Andreea Esca. Mereu atentă cu aparițiile ei publice, aceasta și-a surprins de câteva ori admiratorii cu ipostaze inedite. Vedeta a realizat un pictorial îndrăzneț pe vremea când era însărcinată.

Frumoasa prezentatoare de știri Octavia Geamănu are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. Vedeta se bucură din plin de viață și este apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *