Prima pagină » Eveniment-Social » Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică aduce județului Iași noi premii și mențiuni

Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică aduce județului Iași noi premii și mențiuni

17 mai 2024, 13:15,
BZI.ro, în Eveniment-Social

În acest an special, anul olimpic 2024, Iașul a fost gazda celei de-a XVII-a ediție a Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică, disciplina de specialitate a liceelor și claselor cu profil sportiv din țară.

Acest eveniment deosebit a reunit la Iași o delegație de aproximativ 250 de elevi, profesori însoțitori și reprezentanți în comisia centrală din majoritatea județelor.

Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică aduce județului Iași noi premii și mențiuni

Inspectoratul Școlar Județean Iași a coordonat organizarea de excepție a acestui eveniment de o mare amploare, iar municipiul Iași a răsplătit toți participanții prin valoarea culturală, atracțiile turistice și ospitalitatea gazdelor.

Proba scrisă s-a desfășurat la Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” din Iași unde gazdele noastre ne-au pus la dispoziție întreaga logistică de care am avut nevoie, au răspuns afirmativ la toate solicitările comisiei de organizare și pentru asta nu putem decât să le mulțumim!

Județul Iași a fost reprezentat de Liceul cu Program Sportiv Iași care a participat la această competiție cu un lot format din 7 elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, calificați în urma rezultatelor de obținute la etapa județeană. Elevii noștri au confirmat și de această dată performanțele de la ultimele ediții:

Urzică Maria, clasa a XI-a A, nota 10  și Premiul I, profesor îndrumător Adrian Teșu;

Hodorogianu Georgiana, clasa a XII-a C, Mențiune, profesor îndrumător Ilie Gheorghică;

Zub Aylin Florentina, clasa a IX-a A, Mențiune, profesor îndrumător Adrian Teșu;

Felicitări elevilor și profesorilor care i-au pregătit pentru a obține aceste performanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *