Cancan ultimă oră

Olivia Steer, noi teorii ale conspirației! China, Bill Gates și OMS, pionii principali: „Au jucat șah cu umanitatea”

Publicat: 19 ian. 2021
Olivia Steer intr-o rochie albastra la un eveniment monden
Olivia Steer a făcut un anunț șocant

Olivia Steer este cunoscută pentru scepticismul în ceea ce privește vaccinarea și virusul care a făcut ravagii în întreaga lume. Într-o postare distribuită pe rețelele de socializarea, schițează liniile unei conspirații mondiale, în care China, Bill Gates și OMS sunt actorii principali.

Recent, Olivia Steer a distribuit pe pagina ei de Facebook o postare înțesată de conspirații, preluată de la avocatului Gheorghe Piperea. Jocul de culise și manipularea populație sunt subiectele principale.

„China și Bill Gates au acces direct, nestingherit, la toate informațiile, planurile și strategiile zisei organizații, ca și când ar fi o magazie din fundul propriei lor curți;

De vreme ce OMS a mințit, de vreme ce guvernele lumii au mințit, de vreme ce China a jucat șah cu umanitatea (băgând spaima în lume cu filmulețele cu chinezi căzători pe strada ca din senin, cu străzi pustii și cu locuințe sparte cu ferocitate pentru a extrage de acolo „infectații”), pentru a câștiga trilioane la bursă și noi teritorii economice sau geostrategice, înseamnă că retroactiv, toate dubiile, toate criticile, toate spaimele pentru drepturi și libertăți ale celor câțiva eretici care au stat treji în fața acestor scenarii au fost corecte.

Bill Gates, prin două vehicule speciale (o fundație și un trust), este cel mai mare finanțator al organizației; pur și simplu, organizația nu mai are caracter public, mondial, ci a devenit firma privată a lui Bill Gates, încă de pe vremea fostei directoare a OMS, chinezoica Chan; în timp ce șefilor de state li se acordă maxim 5 minute de speech, lui Bill vacinatorul i se acordă 40 de minute, în plenul organizației și în văzul întregului glob.”, se arată în postarea preluată de Olivia Steer.

„Au preluat controlul asupra lumii”

Pe parcursul postării acuzațiile și scepticismul curg și se vorbește despre o lume controlată, „intenționat falimentată”, care devine ușor de controlat.

„În fine, ar mai fi multe de spus, dar nu e cazul să vă obosesc. Doar atât va mai spun azi – că Bill nu este o persoană, este o entitate cu multiple fațete, un nod important într-o puternică rețea de sens din care fac parte ciracii săi din industria Big Tech. Cu Bill omniprezent în cadrul OMS, cu Fauci în coasta lui Trump, industria Big Tech nu numai că căpătat câteva trilioane de dolari, suplimentar față de trilioanele de dolari deja deținute (aveau nevoie „să mănâncă” și gura lor ceva, amărâții de ei), dar au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă. O lume intenționat falimentată.”, se mai arată în postarea preluată de Olivia Steer.

Comentarii
  • Corect! o lume intentionat falimentata o lume intentionat distrusa China a jucat sah cu planeta a dat arma biologica si trebuie sa raspunda sa despagubeasca toate tarile lumii, OMS a inchis ochii si a permis sa se raspandeasca pandemia, Bill si-a facut si el planul ca se va imbogati cu trilioane si trilioane, China a devenit strategica dupa pandemie si s-a imbogatit cu trilioane si trilioane, afaceri cu echipamente de protectie apoi cu vaccinuri la noi cobaii Chinei O LUME NEBUNA sa fie distrusi sa dispara imediat de pe pamant acesti nebuni merita milioane de cartuse dar cei 2 milioane de morti aruncati in saci ca animalele si inca cati vor mai urma dar teroarea si botnitile chinezesti si teroarea psihica si distantarea intre noi si foamea si saracia si frica unul de altul SA DISPARA ACESTI CRIMINALI AI LUMII CA SA MAI PUTEM TRAI PE PAMANTUL ASTA LASAT DE DUMNEZEU

  • Asa este, dar cine sa lupte împotriva lor când majoritatea șefilor de Stat sunt corupti! Ar fi bine d t p d v să ne unim toate forțele, sa le dovedim adevărul, apoi sa fie pedepsiți după faptele anticrestine care le-au produs! Adică ei sunt deștepți, iar restul victime proaste. China este un popor foarte periculos, careea i s-au alăturat ceilalți sataniști. E revoltător ca se știe de unde a plecat și cu ce scop, dar inscaunatii nu zic nimic!

Adauga un comentariu