Prima pagină » Culinar » Omletă cu spanac – Mod de preparare
Omletă cu spanac - Mod de preparare

Omletă cu spanac – Mod de preparare

16 nov. 2019, 11:01,
în Culinar

Această omletă de legume este perfectă pentru cei care au grijă de sănătatea lor şi doresc să rămână în formă. Este doar una dintre numeroasele variante ale acestui popular fel de mâncare pentru micul dejun. Incearcă această reţetă de omletă cu spanac!

Ingrediente

4 – 5 ouă (300 g)
3 linguriţe de sare (15 g)
2 căni de frunze de spanac (200 g)
1 linguriţă de piper (5 g)
2 linguri de ulei de măsline (60 ml)
½ cană de tulpini de praz tocat (120 g)

Mod de preparare

Încălziţi uleiul de măsline într-o tigaie şi căliţi prazul la foc mediu. Apoi, adăugaţi frunzele de spanac tocate şi amestecaţi bine; Aşteptaţi un minut şi scoateţi din foc. Apoi, bateţi ouăle şi adăugaţi sarea, piperul, spanacul şi prazul. Pune amestecul într-o tigaie antiaderentă şi găteşte câteva minute la foc mic.
Odată ce omleta este gătită, roteşte-o folosind o spatulă. Lasă să se rumenească pe ambele părţi şi serveşte-o caldă.

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
20 decembrie 2025
20 decembrie 2025