Coronavirus

OMS recomandă Starea de Urgență în România

Publicat: 13 iul. 2020

Pandemia de coronavirus de la noi din țară galopează de la o zi la alta! După expirarea Stării de Urgență, cazurile de infectare au început să se îmulțească, spre disperarea tuturor. OMS intervine și punctează faptul că, în această perioadă, izolarea este cea mai bună soluție.

OMS intervine în contextul pandemiei mondiale de coronavirus și menționează faptul că izolarea este, acum, cea mai bună soluție. România este una dintre țările direct vizate de acest lucru, mai ales ținând cont de faptul că numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut după ce Starea de Urgență a expirat. Oamenii au început să nu mai respecte măsurile impuse de autorități și astfel s-a ajuns la un număr alarmant de infectări cu virusul ucigaș din China.

OMS, avertisment pentru țările în care numărul infectărilor a crescut considerabil

„Multe state reușesc să gestioneze focarele și creșterile prin carantinarea unor zone geografice limitate, a unor mici regiuni, pentru a ține sub control răspândirea bolii. Cred că este o chestiune de amploare. Statele pot și ar trebui să țină sub control boala prin aceste măsuri. Cu toții dorim să evităm ca țările să revină la închiderea totală. Nimeni nu dorește acest lucru, dar există situații în care este singura opțiune”, a declarat Michael Ryan – directorul OMS responsabil pentru programul de urgențe.

În concluzie, OMS sfătuiește țările să se deschidă cu prudență, urmărind foarte bine datele pentru a vedea ce se întâmplă între două faze de relaxare.

Comentarii
  • da virusul ucigas dat de CHINA. DE CE CHINA A FACUT ACEST VIRUS IN LABORATOR SI L-A IMPRASTIAT IN INTREAGA LUME?? UNDE ESTI TU HITLER??? CA ERA RASA DE PE FATA PAMANTULUI CHINA CAT AI CLIPI SI ERA CHINA CUMINTE O PROVINCIE A NU STIU CAREI TARI! UNDE ESTE HITLER CA NU MAI EXISTA DECAT NULMELE DE CHINA ERA TOATA SCRUM, CHINA TREBUIE OBLIGATA DE TOATE TARILE LUMII SA PLATEASCA DAUNE DE ACEST RAZBOI MONDIAL CARE L-A FACUT CHINA,CA A DISTRUS ECONOMIA MONDIALA SI TOATA OMENIREA . CHINAAAAAAAAAAA SA PLATEASCA DAUNE SI SE VA LINISTI DACA NU ACEASTA TAR COMUNISTA MIZERABILA NE VA OMORA DIN NOU!

Adauga un comentariu