Economic Local

Omul de afaceri Cornel Brînză vrea contractul de asfaltări din Miroslovești! Investițiile au o valoare de peste 2 milioane de euro

Publicat: 03 iun. 2020
Omul de afaceri Cornel Brînză are șanse să prindă un contract de 2 milioane de euro, dupe ce a semnat un contract consistent cu Primăria Iași
Omul de afaceri Cornel Brînză vrea un contract de 2 milioane de euro de la Primăria Miroslovești

Cornel Brînză, omul de afaceri care controlează societatea Con Ted Company SRL, a participat la o licitație lansată recent de Primăria Miroslovești. Contractul vizează realizarea unor lucrări de asfaltare de care vor beneficia 18 drumuri comunale și sătești. Au mai fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme. Ofertele au intrat în etapa de evaluare. Con Ted Company a încheiat un contract cu Primăria Iași pentru modernizarea zonei de agrement C.A. Rosetti. Are șanse să câștige alt contract cu Primăria Iași, pentru modernizarea unor zone cu spații verzi din cartiere

Omul de afaceri Cornel Brînză vrea să prindă contractul pentru asfaltarea drumurilor din comuna Miroslovești. Primăria din localitate a organizat la finalul lunii trecute o licitație pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție. Investiția are o valoare estimată de 11.312.680 lei, fără TVA, peste 2 milioane euro. La procedură s-a prezentat asocierea Con Ted Company SRL, controlată de omul de afaceri Cornel Brînză și Artehnic SRL. Au mai depus oferte asocierile de firme Construcții Gabap SRL – Proiect Group SRL și Danlin XXL SRL – Geo Mike SRL. Ofertele au intrat în etapa de evaluare. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Primăria Miroslovești va moderniza nu mai puțin de 18 drumuri comunale și sătești

Lucrările de asfaltări sunt atractive pentru omul de afaceri Cornel Brînză. Nu se află la primul contract de modernizare a drumurilor prin intermediul Con Ted Company SRL. Primăria Miroslovești a prins în contract modernizarea unui număr de 18 drumuri comunale și sătești.

„Drumurile propuse pentru modernizare au, în prezent, o structură rutieră suplă alcătuită din straturi asfaltice așezate pe fundație din materiale granulare. Structura rutieră prezintă diverse tipuri de degradări, gropi, făgașe, fisuri, suprafețe faianțate, astfel încât, circulația se desfășoară cu dificultate în special pe timp nefavorabil. Colectarea apelor pluviale de pe suprafața părții carosabile se realizează deficitar din cauza degradărilor și a lipsei dispozitivelor de colectare și evacuare a apelor în unele zone”, se arată în caietul de sarcini.

Cornel Brînză are șanse să prindă încă 1 milion de euro de la Primăria Iași, pentru modernizarea cartierelor

Omul de afaceri Cornel Brînză este unic ofertant și la o licitație de 1 milion de euro organizată de Primăria Iași. Este vorba despre lucrări de execuție în cadrul proiectului „Oaza de verdeață din cartierul nostru – program comunitar de revitalizare a spațiilor publice abandonate/degradate de mici dimensiuni”. Una dintre cerințe este și asfaltarea unor alei. La procedură s-a prezentat asocierea dintre Con Ted Company SRL și societatea Ischia SRL, din Galați. Dacă va trece de comisia de evaluare, oferta lui Cornel Brînză va fi declarată câștigătoare. Proiectul beneficiază de finanțare europeană. Sunt vizate 5 amplasamente: str. Egalității, nr. 27A, Aleea Prof. I. Simionescu, nr. 16A, str. Bradului, nr. 17A, str. Romana, nr. 37B, str. Butnari, nr. 13A. Suprafața totală a terenurilor depășește 10.000 metri patrați.

Con Ted Company SRL a câștigat contractul pentru modernizarea zonei de agrement C.A. Rosetti

Recent, Primăria Iași a încheiat un contract de lucrări cu societatea Con Ted company SRL pentru modernizarea zonei de agrement C.A. Rosetti. Valoarea acestuia este de 7,3 milioane lei, inlcusiv TVA. Suprafața de teren studiată este de 17.912 metri pătrați. Accesul în zonă se va face prin străzile Albineț, Brândușa și C.A. Rosetti. Zona va beneficia de o grădină de acces, locuri de joacă, zonă de recuperare și fitness, zonă de relaxare pe gazon – meditație, yoga, zonă de jocuri statice pasive, teren de mini-golf, zonă Parkour, skate, patinoar, tiroliană etc. Ordinul de începere a lucrărilor a fost deja dat. Lucrările trebuie executate în maximum 24 luni.

Comentarii
  • o panarama de om, o panarama de firma…..am lucrat cu ei….vor iesi lucrari de nota 5, n-are oameni, are niste utilaje ruginite luate de la fier vechi ….pacat de banii care se vor cheltui pe lucrari de mantuiala

  • Acesta este scopul cheltuirii banilor publici in Romania: sa sustina clientela politica cu contracte umflate si lucrari de mantuiala!!

Adauga un comentariu