Local

Omul de afaceri Florin Boca a intrat cu un bolid Tesla într-un livrator în zona Tg. Cucu – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 29 aug. 2022
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Omul de afaceri Florin Boca a intrat cu un bolid Tesla într-un livrator în zona Tg. Cucu - EXCLUSIV FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp a avut loc un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un autoturism marca Tesla, condus de fostul consilier local PSD, Florin Boca, a acroşat un bărbat ce se afla pe un scuter.

UPDATE: Livratorul ce se afla pe scuter a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Florin Boca a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind negativ.

Știre inițială

Afaceristul în domeniul imobiliare se afla în intersecţia dintre străzile Independenţei şi Tg. Cucu şi cel mai probabil nu l-a văzut pe livrator.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Afaceristul Florin Boca nu este la prima gafă

Florin Boca, fost consilier local PSD, este cunoscut pentru că parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități. Acesta a sfidat normele privind ocuparea locurilor de parcare. Aflat la volanului unui autoturism marca Tesla (autoturism electric), alesul local a ocupat un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

În mod normal, polițiștii locali ar fi trebuit să-l amendeze, dar trec cu vederea când vine vorba de un fost consilier local. Incidentul s-a petrecut chiar în parcarea din dreptul librăriei Casa Cărții. Contactat telefonic, Florin Boca a precizat că a fost forțat să parcheze pe locul destinat persoanelor cu nevoi speciale.

„Când am parcat acolo, locul pentru autoturismele electrice era ocupat. Am tras cât mai aproape ca să nu încurc”, a declarat la acel moment Florin Boca.

 

Comentarii
Adauga un comentariu