Prima pagină » International » Oprah Winfrey, luptă acerbă împotriva kilogramelor în plus. A reușit să obțină aspectul pe care și l-a dorit întreaga viață

Oprah Winfrey, luptă acerbă împotriva kilogramelor în plus. A reușit să obțină aspectul pe care și l-a dorit întreaga viață

26 mai 2023, 22:59,
BZI.ro, în International

După numeroase diete și eforturi susținute, Oprah Winfrey a reușit în sfârșit să obțină aspectul pe care și l-a dorit întreaga viață: o siluetă suplă, la vârsta de 69 de ani.

Este greu de contestat faptul că Oprah Winfrey arată impecabil, a reușit să rejuveneze și emană vitalitate, aspecte pe care le întâlnim la persoanele care reușesc să scape de kilogramele în plus.

Oprah Winfrey a atras atenția presei mondene internaționale

Vedeta a fost fotografiată miercuri în Italia, la o prezentare elegantă a celebrei Case de lux Louis Vuitton, și este aproape de nerecunoscut.

A fost una dintre atracțiile serii, purtând o ținută albă compusă din pantaloni largi și o cămașă lungă, accentuată de o curea neagră care evidențiază noua ei talie de invidiat.La vârsta de 69 de ani, Oprah Winfrey arată spectaculos, semn că rezultatele muncii ei de ani devin vizibile acum.

Această apariție a fost foarte elegantă și a atras atenția presei mondene internaționale.

De-a lungul timpului, Oprah Winfrey a fost extrem de sinceră în privința luptei sale neobosite împotriva excesului de greutate.

Aceasta a fost o temă discutată de multe ori în cadrul celebrului ei talk-show, cu invitați celebri din emisiune.

Este, în cele din urmă, unul dintre cele mai discutate subiecte ale femeilor.

Oprah Winfrey, luptă acerbă împotriva kilogramelor în plus

Și se pare că Oprah Winfrey a găsit răspunsul în urmă cu un an, când a mărturisit cu aceeași sinceritate că dorește să-și recapete controlul asupra vieții sale și să pornească de la zero. Ei bine, iată că a reușit!

Imaginile recente vorbesc de la sine și surprind celebritatea în diverse ipostaze.

Oprah Winfrey a avut o greutate maximă de 108 kilograme, iar ea a purtat o luptă acerbă împotriva kilogramelor în plus.

A devenit, de asemenea, ambasadoare a WW (fosta Weight Watchers), program prin care a reușit să mai elimine 40 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *