National

Orașul din România care a rămas fără luminițe de Crăciun. Decorațiunile au fost furate de un bărbat

Publicat: 27 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Orașul din România care a rămas fără luminițe de Crăciun. Decorațiunile au fost furate de un bărbat
Orașul din România care a rămas fără luminițe de Crăciun

Dacă în alte orașe luminițele de Crăciun au dispărut din motive ușor de înțeles, ei bine, într-unul dintre ele acest lucru s-a întâmplat după ce au fost furate de un bărbat. Decorațiunile erau pregătite pentru amenajarea unui parc, însă acest lucru a întârziat să se întâmple, după ce bărbatul și le-a însușit fără drept. Însă, oamenii legii au luat măsuri împotriva lui.

Orașul din România la un pas să rămână fără decorațiuni de Crăciun

O întâmplare antipică a avut loc în Târgoviște, după ce un bărbat de 44 de ani a furat luminițele cu care trebuia să se decoreze un parc din oraș, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Acesta și-a însușit fără drept luminițele destinate Parcului Mitropoliei, însă la scurt timp, a fost prins de polițiștii din oraș.

Imediat după ce s-a comis furtul, polițiștii din Târgoviște l-au prins de bărbatul de 44 de ani și l-au reținut sub acuzația de furt și urmează să fie prezentat instanței pentru a stabili măsurile preventive în acest caz.

”Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte”, a informat Poliția Județeană Dâmbovița.

Bărbatul a comis recent și alte furturi

Dincolo de instalația de lumini de 100 de metri, bărbatul a comis și alte furturi în urmă cu două zile. Polițiștii îl cercetează și pentru furtul unor legume, fructe și haine dintr-un stand al comercianților din Târgoviște. Mai mult, În urmă cu două luni, acesta ar fi furat și patru jante și cauciucuri de iarnă.

”Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgovişte. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante şi cauciucuri de iarnă şi un troler”, adaugă Poliția Județeană Dâmbovița.

Adauga un comentariu