National

Orban, nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie: „Trebuie să fim responsabili”

Publicat: 24 iul. 2020
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a făcut un nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie, precum distanţarea socială, purtarea măştii în spaţii închise şi normele de igienă. Şeful Executivului a adăugat că nu e cazul pentru o nouă relaxare, însă nu doreşte să fie impuse noi restricţii care ar dăuna economiei.

„Să se protejeze, să respecte normele de protecţie sanitară. Sunt lucruri simple. Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă şi îi îmbolnăvim, în primul rând, pe cei dragi. Trebuie să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers”, a afirmat Ludovic Orban, într-o declaraţie de presă susţinută vineri la primăria Novaci din judeţul Gorj.

Acesta a adăugat că nu vrea ca economia să fie afectată şi astfel nu doreşte noi restricţii.

„Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii şi, mai ales, nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel. Economia trebuie să funcţioneze. În fiecare săptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”, a conchis Orban.

Comentarii
  • Ce sa facem ma ??? sa fim responsabili ?? Cum, nerespectand Curtea Constitutionala a Romaniei si legile tarii? Lasa ba Lucovid, mai bine mai faci o paranghelie la tine in birou cu wischi si tigari si cu masti pe post de hartie igienica ….

  • Ba chiar ma gandeam ca te-a prins Covid-ul si a scapat lumea de un paduche,ce faci ai iesit la produs,la supt puly,of of vad ca-ti plac si Ludovicii nebunule.Hai sa ai spor!

  • @Anonim tot cu suptul ai obsesie ?? ….ma baiatule vezi ia si te trateaza la cap putin ca o sa uiti sa apesi pe taste si o sa le sugi ..nu de alta

Adauga un comentariu