Cancan

Ornela Pasăre a mâncat carne de cămilă în vacanță! Vedeta nu s-a abținut de la nimic

Publicat: 09 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ornela Pasăre a mâncat carne de cămilă în vacanță Vedeta nu s-a abținut de la nimic
Ornela Pasăre a mâncat carne de cămilă în vacanță

Ornela Pasăre s-a răsfățat în vacanță mâncând carne de cămilă. Experiența a fost povestită în mediul online, iar vedete le-a mărturisit fanilor că gustul a fost unul excepțional:

” În această minunată vacanță am mâncat pentru prima dată carne de cămilă. Vreau să zic că este excepțională și am băut lapte de măgăriță. Sunt cam scumpe, dar merită fiecare bănuț. ” a zis Ornela Pasăre.

Ornela Pasăre este o artistă de muzică populară care înregistrează un succes mare, dar care a avut numeroase drame. Aceasta a divorțat în 2016 și ulterior era să moară într-un accident aviatic.

Ornela Pasăre a mâncat carne de cămilă în vacanță

Pe lângă carnea de cămilă pe care a mâncat-o, Ornela Pasăre a avut mai multe experiențe care au făcut-o să se simtă extraordinar. De exemplu, aceasta a mărturisit că a fost o plăcere maximă experiența în Africa în contextul în care ea, și soțul său, au urcat într-un submarin. Ornela a mărturisit că au fost sceptici să coboare cu submarinul mai ales după ce s-a întâmplat cu submarinul Titan:

“Ne-a plăcut maxim, mai ales că a fost pentru prima dată, atât pentru mine cât și pentru soțul meu când am urcat într-un submarin. Am stat câteva zile pe gânduri dacă să ne scufundăm cu submarinul sau nu. Cu toate că nu sunt o tipă fricoasă, am cam fost sceptici la început, mai ales că de curând s-a întâmplat acea tragedie cu submarinul care a coborât la Titanic. Însă ne-am luat inima în dinți și am făcut-o și pe asta.” a declarat vedeta potrivit fanatik.ro.

Întreaga poveste s-a terminat cu happy end chiar dacă la început au existat câteva momente de panică. Pe lângă aventura cu submarinul, vedeta a vizitat mai multe obiective turistice extrem de frumoase și impresionante.

Valea Regilor, mormintele faraonilor, Coloșii lui Memnom, templul de la Karnak, templul Reginei Hatshepsut, au fost doar câteva dintre obiectivele vizitate de aceștia. Pe lângă traseile cunoscute, cei doi au făcut și un safari petrecând câteva ore cu beduinii din deșert și bând un ceai pe care vedeta l-a numit fantastic.

Cine este Ornela Pasăre?

Ornela Pasăre este o cântăreață de muzică populară și are mai multe legături cu importante nume din industria muzicală din România. Puțină lume știe că, o mare parte din succesul pe care aceasta îl are i se datorează lui Coşti Ioniță. După cum a mărturisit vedetă, Coşti Ioniță a crezut în ea și a promovat-o:

,,Îi mulțumesc din suflet lui Costi, am cunoscut-o și pe mama lui, e un înger. El m-a descoperit pe site-ul lui de muzică și a crezut în mine.

Mi-a zis: ,,tu poți și îți voi fi alături!” Am și avut o colaborare, am înregistrat o melodie etno-dance. M-a ajutat enorm la începutul carierei mele.”, a recunoscut artistă.

La fel de puțin cunoscute sunt și experiențele sale de viață. Trecută printr-un divorț în 2016, vedetă a fost la un pas de a-și pierde viața după un incident aviatic. În aceste momente, Ornela Pasăre s-a căsătorit și s-a deplasat alături de soțul ei în Africa unde a mâncat carne de cămilă.

 

Adauga un comentariu