Sanatate

Oțet de mere cu bicarbonat: Cum să pregătești tonicul

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oțet de mere cu bicarbonat Cum să pregătești tonicul
Pentru o linguriță de bicarbonat de sodiu vei avea nevoie de 2 lingurițe de oțet de mere la un pahar cu apă

Tot mai mulți specialiști menționează despre beneficiile remediului din oțet de mere cu bicarbonat. Oțetul de mere și bicarbonatul de sodiu în apă oferă nutrienții merelor într-o formă mai puțin acidă, permițând un efect și mai benefic asupra organismului.

Nutriționiștii sugerează să folosești oțetul împreună și bicarbonatul atât separat, cât și ca parte a unui tonic. Aceștia le recomandă pentru rezolvarea mai multor probleme de sănătate. Trebuie să știi că deshidratarea moderată agravează starea organismului și provoacă o serie de probleme de sănătate. Luarea acestui medicament îți va potoli setea și te va ajuta să bei mai puține băuturi care nu-ți aduc nici un beneficiu. Din acestea fac parte cafeaua cu lămâie, băuturile spumante cu zahăr și băuturile energizante.

bicarbonat de sodiu dizolvat cu otet de mere intr-un pahar
Hidratarea pe care o oferă remediul și reducerea acidității ajută atât la artrită, cât și la alte dureri de picioare și spate

Oțet de mere cu bicarbonat: Ce probleme rezolvă acest remediu

Remediul conține nutrienți și enzime care îmbunătățesc digestia. Datorită acestora, organismul va deveni mai sănătos. Și cel mai important, remediul te va ajuta la restabilirea echilibrului alcalin din organism. Problemele de sănătate se dezvoltă din cauza acidității crescute. Rezolvarea problemei acidului poate vindeca sau cel puțin reduce simptomele multor probleme de sănătate.

Diverse probleme digestive pot fi atenuate cu oțet de mere și bicarbonat de sodiu. Acest medicament va îmbunătăți echilibrul acidului, arsurile la stomac și indigestia, precum și artrita si durerea de spate. Medicamentul poate ajuta la ameliorarea gutei.

un recipient cu bicarbonat de sodiu langa o felie de lamaie si un recipient gol
Diverse probleme digestive pot fi atenuate cu oțet de mere și bicarbonat de sodiu

Hidratarea pe care o oferă remediul și reducerea acidității ajută atât la artrită, cât și la alte dureri de picioare și spate. Probleme ale pielii, precum acneea, pielea uscată și aspră pot fi tratate cu oțet de mere și bicarbonat de sodiu.

Ai auzit vreodată că frumusețea începe din interior? Adesea, problemele pielii sunt cauzate de aciditate și deshidratare. Alergiile și urticaria pot fi tratate cu acest tonic. Durerea în gât, răceala, tusea și problemele de rinită pot fi atenuate prin administrarea de oțet de mere și bicarbonat de sodiu.

Cum să pregătești leacul: Proporția perfectă

Pentru o linguriță de bicarbonat de sodiu vei avea nevoie de 2 lingurițe de oțet de mere la un pahar cu apă. Mulți oameni consideră că adăugarea de bicarbonat de sodiu la oțetul de mere îl face să aibă un gust mai bun. Însă, există și persoane care se întrebă dacă se poate adăuga îndulcitor pentru a îmbunătăți gustul remediului. Dacă trebuie să adaugi un îndulcitor pentru ca tonicul să aibă un gust mai bun, încercă să pui miere, sirop de agave, sirop din esență de arțar sau stevie.

o lingura de bicarbonat cu sodiu deasupra unui bol cu bicarbonat langa o felie de lamaie si mai multe recipiente
Remediul conține nutrienți și enzime care îmbunătățesc digestia

Nu este recomandat să adăugi zahăr și îndulcitor artificial. De asemenea, multe persoane se întreabă ce cantitate de remediu trebuie să consume zilnic. Trebuie să știi că nu există recomandări exacte. Uni iau leacul o singură dată pe zi. Unii consideră că este util să ia remediul de două ori pe zi. Însă este recomandat să iei o pauză după două săptămâni de administrare.

Cel mai bine este să începe încet luarea medicamentului naturist, gustând tonicul o dată pe zi și să analizându-ți în paralel starea. Administrarea tonicului este indicată pe stomacul gol între mese sau cu 30 de minute înainte de masă. Dacă medicamentul provoacă un efect negativ, merită să reduci doza sau frecvența. Pentru a evita problemele de sănătate, poți înceta să îl iei.

Remediul pregătit din oțet de mere cu bicarbonat este uneori folosit pentru detoxifiere. Astfel, dacă este luat frecvent, poate provoca o reacție corespunzătoare, cum ar fi diareea sau cefaleea. Din acest motiv, cel mai bine este să începi administrarea cu doze mici, crescând-o treptat.

o sticla cu otet de mere pe o masa langa mai multe mere
Nutriționiștii sugerează să folosești oțetul împreună și bicarbonatul atât separat, cât și ca parte a unui tonic


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

 

Adauga un comentariu