Cultural

Ozana Barabancea deține o colecție impresionantă de bijuterii. Ce semnificație are colierul pe care vedeta îl poartă mereu

Publicat: 23 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ozana Barabancea deține o colecție impresionantă de bijuterii. Ce semnificație are colierul pe care vedeta îl poartă mereu
Ozana Barabancea deține o colecție de bijuterii rare, cu semnificații religioase pentru celebra artistă.

Îndrăgita artistă Ozana Barabancea deține o colecție impresionantă de bijuterii. Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, însă puțini sunt cei care știu că aceasta colecționează bijuterii cu pietre tămăduitoare. Iată ce semnificație are colierul pe care vedeta îl poartă mereu.

Ozana Barabancea are o colecție impresionantă de bijuterii unicat

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră artistică de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ozana Barabancea ascunde o poveste de viață surprinzătoare.

După divorțul de fostul soț, celebra artistă s-a dedicat celor doi copii ai săi și muzicii. Deși a avut parte de multe momente grele și suferințe pe plan personal, artista și-a păstrat optimismul și se bucură din plin de viață. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu ținutele sale inedite și forma fizică de invidiat.

Puțini sunt cei care știu că Ozana Barabancea mai are o pasiune, pe lângă muzică. Vedeta are o colecție de bijuterii unicat, iar semnificația acestora este cu totul și cu totul inedită. Vedeta deține peste 100 de cruci cumpărate sau primite cadou, pe care le poartă cu mult drag. Artista a dezvăluit că nu iese din casă fără să poarte la gât o cruce.

„Toate îmi sunt foarte dragi. Unele le-am primit cadou, altele le-am cumpărat. Am toate culorile, mărimile și formele. Le port pentru că semnul crucii este foarte important. (…) Am cruci cu mesaje în limba română. De pildă pe una scrie Pace vouă. Am inclusiv un pandantiv cu tăblițele de la Tărtăria care ascund și ele o cruce în mesajul lor. Și de la Ierusalim mi-am adus tot timpul cruci. Aș fi mers a cincea oară în Țara Sfântă, dacă nu venea pandemia. Cu copiii mei am fost de două ori, iar ei ar fi mers cu mine pentru a treia oară.”, a declarat vedeta tv.

Ozana Barabancea se declară o femeie împlinită la vârsta de 52 de ani și se bucură din plin de rolul de mamă. Chiar dacă a trecut prin momente grele pe plan amoros, vedeta și-a păstrat optimismul și se mândrește cu cei doi copii ai săi. De provocări în viața de familie a avut parte și Dana Războiu. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și are o relație tensionată cu fostul soț.

Ce semnificație are talismanul pe care vedeta îl poartă mereu la gât

Ozana Barabancea a dezvăluit care este secretul colierului pe care îl poartă mereu și ce putere tămăduitoare are acesta. Vedeta se declară o mare iubitoare de tradiții și folclor și este credincioasă, acest fapt reflectându-se și în bijuteriile pe care le poartă zi de zi.

,,Eu nu ies din casă fără cruce, fie și de lemn. (…) Am Tăblițele de la Tărtăria  iar aceste inscripții atestă că exista un limbaj  şi o scriere de peste 7,000 de ani pe pământul românesc. Iată, nu ştiu dacă este dovadă de patriotism. Dar tot ce înseamnă semne cusute sau semne tradiționale românești care aparțin de geometria sacră le păstrez, le port şi sunt mândră.”, a mai precizat aceasta.

Ozana Barabancea a mărturisit că are un talisman pe care îl poartă mereu și o ocrotește ori de câte ori se află în pericol sau nu se simte bine. Mai mult, soprana poartă și bijuterii energetice sau cu pietre tămăduitoare în anumite zile. Aceasta a dezvăluit că se încarcă cu energii pozitive când poartă aceste bijuterii și se declară maestru în Reiki, o practică spirituală inedită.

,,Le port cu rândul zi de zi. Sunt multe vedete care poartă aceste bijuterii. Eu sunt maestru în Reiki. Știu cum să le încarc energetic, să le programez energetic în funcție de ce mi-am propus să realizez în ziua respectivă.”, a declarat vedeta.

Ozana Barabancea deține o colecție de bijuterii rare, cu semnificații religioase pentru celebra artistă. Îndrăgita soprană este atentă la fiecare apariție publică și face când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de succesul în carieră, Ozana Barabancea se declară o femeie împlinită alături de cei doi copii ai săi.

Adauga un comentariu