Titlurile zilei

Pădurea spânzuraților din Iași a mai răpit un suflet. Cadavrul unui bărbat a fost găsit agățat de un copac. Era în stare de putrefacție (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 06 iun. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Pădurea spânzuraților din Iași a mai răpit un suflet. Cadavrul unui bărbat a fost găsit agățat de un copac. Era în stare de putrefacție EXCLUSIV - FOTO
Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort în pădurea Cetățuia

Descoperire șocantă, în pădurea spânzuraților din Iași. Un bărbat cu identitate necunoscută a fost găsit decedat. Trupul neînsuflețit era agățat de un copac și se afla într-o stare avansată de putrefacție

Descoperire macabră, făcută în pădurea Cetățuia. Duminică seara, în jurul orei 21:00, un trecător avea să observe, lângă un copac, cadavrul unui bărbat. Când s-a apropiat a văzut că acesta era spânzurat și într-o stare avansată de putrefacție. Trecătorul a sunat imediat la numărul unic de urgențe 112.

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu criminaliștii. Cele sesizate aveau să se confirme. Oamenii legii au găsit cadavrul și au început să facă verificări. Prea multe indicii nu au avut. Au reușit totuși să stabilească faptul că ar fi vorba despre cadavrul unui bărbat de aproximativ 50 de ani. După ce a fost examinat, a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML), dar nu înainte ca polițiștii să deschidă un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pădurea Cetățuia, pădurea spânzuraților din Iași

Polițiștii trebuie să stabilească identitatea bărbatului.

„În seara zilei de 4 iunie, în jurul orei 21, poliția a fost sesizată, prin SUNAU 112, cu privire la faptul că în pădurea Cetățuia din municipiul Iași a fost găsit cadavrul unui bărbat, de circa 50 de ani, spânzurat de un copac. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se efectuează cercetări pentru stabilirea identității persoanei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că, de-a lungul anilor, în pădurea Cetățuia din Iași și-au pus capăt zilelor zeci de persoane. Majoritatea oamenilor au ales să se spânzure de copacii aflați nu departe de drum. În urmă cu mai mult de 10 ani, o adolescentă de doar 16 ani avea să se spânzure în pădurea Cetățuia din dragoste. La scurt timp după ce adolescenta și-a pus capăt zilelor, un om de afaceri din Iași a recurs la același gest, tot în pădurea Cetățuia. În urmă cu 5 ani, un tânăr de 18 ani s-a sinucis în aceeași pădure de față cu pompierii care voiau să îl salveze.

Acesta s-a urcat într-un copac și s-a spânzurat la o înălțime de peste 5 metri. Din păcate, nu a putut fi salvat. Acestea au fost doar 3 cazuri, însă exemplele pot continua. De ce aleg unii să-și încheie socotelile în această pădure din Iași este greu de spus. Cert este că pădurea Cetățuia a devenit pădurea spânzuraților din Iași.

Comentarii
  • Asa-i, pe la padure se rezolva chestiile astea din dragoste. Cu spanzurat, cu impuscat, bine ca se rezolva. Lumea buna merge hat departe in sud catre Galati pentru asa o treaba buna, dar deh, nu are fiecare candidat barca si puscoci. Aia mai din topor merg langa casa, da’ tot se rezolva.

Adauga un comentariu