Local

Panică la McDonald’s! Jean Brăileanu s-a trezit cu invitați nepoftiți la masă. Unul din gașcă a scos o macetă ca să intimideze, dar „musafirii” au izbucnit în râs – VIDEO

Publicat: 12 mai 2023
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Panică la McDonalds Jean Brăileanu s-a trezit cu invitați nepoftiți la masă. Unul din gașcă a scos o macetă ca să intimideze dar musafirii au izbucnit în râs - VIDEO
Robert Oarză și Jean Constantin s-au întâlnit față în față la McDonald’s

Scene incredibile surprinse la McDonald’s, în zona Bucium. Jean Brăileanu s-a trezit cu invitați nepoftiți la masă. A dat ochi în ochi cu Robert Oarză. Pentru ca totul să nu o ia razna, mascații au intervenit de urgență

Scandalurile în stradă par că se țin lanț la Iași. Miercuri seara, două grupări rivale s-au întâlnit din întâmplare la McDonald’s, în zona Bucium. Jean Brăileanu și Robert Oarză s-au privit în ochi până când unul dintre cei care îl însoțeau pe Jean a scos o macetă pe care a fluturat-o prin aer. Martorii au sunat îngroziți la 112, iar în câteva momente au ajuns mai multe mașini de poliție.

„La data de 10 mai a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Urbană Iași au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială din mun. Iași are loc un conflict verbal între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției pentru verificări.

De asemenea, toate persoanele implicate în altercație au fost identificate. Verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Facem precizarea că în urma incidentului nu au rezultat victime, între cele două grupuri având loc doar un conflict verbal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Jean Brăileanu s-a trezit cu invitați nepoftiți la masă. Conflictul e vechi

Ruptura dintre „Brăileni” și Viorel Oarză, tatăl lui Robert Oarză, s-a produs din momentul în care Oarză și Costel Corduneanu s-au așezat la aceeași masă. Împăcarea dintre cei doi capi ai clanurilor mafiote din Iași nu a venit chiar peste noapte, dar să începem cu începutul. Pe 26 octombrie 2022, Jean Brăileanu punea la cale o petrecere de zile mari, la Le Gaga. Și-a botezat copiii, iar nașii celor mici au fost Viorel Oarză și Andrei Trocin, zis Diavolul.

Trocin a fost, până într-un anumit punct, prieten la cataramă cu membrii clanului Corduneanu. Totul până într-o zi, când unul dintre frații Corduneanu ar fi dat o declarație la poliție care nu l-ar fi prea ajutat pe Trocin. „Iubirea” dintre Trocin și clanul Corduneanu s-ar fi stins atunci. Cumva, „despărțirea” de clanul Corduneanu l-a apropiat pe Trocin de nepoții lui Cosmos Tănase, de „Brăileni”, așa cum își spun frații Tănase.

Odată cu apropierea de „Brăileni”, Trocin a devenit apropiat și de Viorel Oarză, atât Oarză, cât și „Brăilenii” declarându-se, în nenumărate rânduri, dușmani ai clanului Corduneanu. După ce Andrei Trocin și Viorel Oarză au devenit cumetri cu „Brăilenii”, totul ducea spre o grupare foarte bine pusă la punct. Surpriză însă! Acum mai bine de o lună, Viorel Oarză și Costel Corduneanu aveau să se așeze la aceeași masă. Din acel moment, atât Trocin, cât și Oarză ar fi rupt legăturile cu „Brăilenii”.

Comentarii
Adauga un comentariu