BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași într-o nouă emisiune la BZI LIVE. Îndrăgitul duhovnic va vorbi despre frică, teama care se simte prezentă mai mult ca oricând printre noi – FOTO

Publicat: 14 oct. 2020
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași vine, din nou, în studioul BZI LIVE. Joi, 15 octombrie 2020, de la ora 12.30, îndrăgitul duhovnic, apreciat și iubit de zeci de mii de români, va vorbi despre frică. Părintele Arsenie Boca spunea: „Frica vă va duce la pieire! Nu vă fie frică să vă salvați sufletul!”. Astăzi, poate mai mult ca oricând, omenirea este stăpânită de o teamă: frica de Covid, frica de boală, frica de a rămâne fără loc de muncă, frica de sărăcie, etc. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman ne va oferi sfaturi extrem de prețioase cu care am putea învinge frica.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu