BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași într-un dialog fără ocolișuri și cu abordări pragmatice la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 13 ian. 2021
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Joi, 14 ianuarie 2021, o nouă emisiune spirituală în studioul BZI LIVE. Ca de fiecare dată, invitatul emisiunii de la ora 12.30 este părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, unul dintre cei mai apreciați și iubiți duhovnici din România. Urmăritorii emisiunii BZI LIVE au, din nou, posibilitatea să afle, în direct, părerea părintelui despre anumite subiecte de interes. Părintele Calistrat Chifan este cunoscut pentru răspunsurile fără ocolișuri și abordările pragmatice vizavi de orice temă. De această dată, îndrăgitul duhovnic va vorbi despre Sfinții Atanasie și Chiril, Arhiepiscopii Alexandriei, recunoscuți ca vindecători și făcători de minuni sărbătoriți pe 18 ianuarie.

Urmăritorii noștri pot adresaîntrebări părintelui Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu