BZI LIVE

LIVE VIDEO – Parlamentare 2020: Alegerile pentru Senat și Camera Deputaților se apropie. Adrian Florin Boca, candidat PSD pentru Senatul României și Silviu Macovei, deputat PSD, vin la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 03 dec. 2020

Vineri, începând cu ora 10:00, invitați în studioul BZI LIVE sunt Adrian Florin Boca, candidat PSD pentru Senatul României și Silviu Macovei, deputat PSD și candidat pentru un nou mandat.

Alături de moderatoarea Roxana Caraiman invitații vor prezenta proiectele pe care le vor propune în Parlamentul României. Discuția va fi axată și pe subiectul școlilor, a piețelor închise și ignorarea Iașului în ce privește proiectele majore de infrastructură.

PSD se situează, în cele mai recente sondaje, în creștere față de luna anterioară iar invitații își vor exprima soluțiile pentru o guvernare în interesul cetățenilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comandate de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Iasi.
– Executat de S.C.BLACK SQUARE S.R.L – portal: www.BZI.ro
– CUI mandatar financiar coordonator : 11200020

Adauga un comentariu