BZI LIVE

LIVE VIDEO – Pasiunea pilotului Dacian Nicolae Dicu se împarte între raliuri și conducere defensivă. În emisiunea BZI LIVE discută despre legătura dintre tehinca de conducere sportivă și cea preventivă – FOTO

Publicat: 02 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vineri, 03 septembrie 2021, începând cu ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE este Dacian Nicolae Dicu, pilot de raliu și instructor conducere defensivă. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre cariera de pilot de automobilism în România, competițiile la nivel național și internațional, tradiția Iașului în motor-sport cât și despre costurile la care se poate ajunge în acest sport, având în vedere necesitățile mașinii și ale echipamentului. În cea de-a doua parte a emisiunii, pilotul va explica ce reprezintă un stil de conducere defensivă și care sunt riscurile la care se supun cei care subestimează mersul cu mașina. Se spune că permisul de conducere a devenit o necesitate în zilele noastre însă oricine poate fi un conducător auto responsabil? Nu ratați o discuție extrem de interesantă și utilă atât pentru pasionații de raliuri, conducători auto dar și pietoni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu