Actualitate

Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, om de afaceri de succes! Cu ce proiect vrea să dea lovitura

Publicat: 02 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patrick fiul cel mare al lui Cristi Borcea om de afaceri de succes Cu ce proiect vrea să dea lovitura
Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a investit 20 milioane de euro într-un proiect imobiliar de pe Litoral

Patrick, fiul cel mare al Mihaelei și al lui Cristi Borcea, este un om de afaceri de succes, în pofida faptului că nu a reușit să ia Bacalaureatul. Tânărul în vârstă de 22 de ani vrea să dea lovitura în imobiliare, cu un proiect de zeci de milioane de euro pe Litoral. Patrick Borcea deține jumătate din firma care va construi aproape 400 de apartamente în sudul Constanței.

Patrick Borcea este rodul iubirii dintre Mihaela și Cristi Borcea, fiind fiul cel mai mare al afaceristului. Dacă inițial primul născut al lui Borcea a derulat afaceri în agricultură, acum Patrick pare să fie gata „să joace” în prima ligă, pregătind o afacere de zeci de milioane de euro. Concret, tânărul vrea să investească în imobiliare.

Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, om de afaceri de succes

Ajuns la vârsta de 23 de ani, s-a lansat de ceva timp în agricultură. Firma acestuia, „Agricola East Way Distribution SRL”, a înregistrat în urmă cu doi ani un profit de 250 mii de euro. Numai că după ce și-a făcut rodajul cu acest business, acum Patrick Borcea a făcut pasul în imobiliare. Tânărul deține 50 la sută din firma care se ocupă de un important ansamblu rezidențial în sudul Constanței. Aici se vor construi nu mai puțin de 384 de apartamente, care ar urma să fie finalizate până în vara anului 2023.

După cum se știe, fiul cel mare al lui Cristi Borcea nu a reușit încă să promoveze examenul de Bacalaureat. La ultima încercare, Patrick nu s-a mai prezentat la examen deoarece și-a rupt mâna la fotbal. Însă lipsa respectivei diplome nu-l împiedică să fie un afacerist de succes. Numai în proiectul imobiliar de pe Litoral, acesta a investit 20 milioane de euro.

Totuși, pe lângă afaceri, băiatul cel mare al lui Borcea are și pasiuni mai puțin ortodoxe, cum ar fi pariurile sportive. Deseori, acesta a fost surprins intrând în casele de pariuri pentru a-și întreține viciul. Iar mașina pe care o conduce Patrick Borcea valorează nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro.

Cristi Borcea, nouă copii cu patru femei

Patrick Borcea este întâiul născut al lui Cristi Borcea, iar după el au urmat nu mai puțin de opt copii, pe care omul de afaceri îi are cu patru femei. Astfel, cu Mihaela Borcea are trei copii, Patrick, Melissa și Angelo, după care au urmat doi copii rezultați din căsnicia cu Alina Vidican – George Alexandru și Gloria. În timpul celei de-a doua căsnicii, Borcea a avut o relație și cu o avocată, care a născut-o pe Andreina Carolyn Christine. Și nu în ultimul rând, cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are încă trei copii, Milan și gemenele Indira și Rania.

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea mărturisea că își dorește să scrie o carte autobiografică referitoare la femeile din viața sa și la copii. Mai mult, omul de afaceri a dezvăluit că singura femeie în care are încredere este mama sa şi că a trecut totul pe numele copiilor.

Adauga un comentariu