Actualitate

Patron de firmă snopit în bătaie de interlopii care terorizează un oraș întreg. Sunt rude cu clanul Pian şi cu cântărețul Florin Salam – VIDEO

Publicat: 13 ian. 2021
patron de frizerie snopit in bătaie de interlopi.jpg
patron de frizerie snopit in bătaie de interlopi.jpg

Un oraș din Teleroman este sub teroarea unui clan de interlopi. Aceștia fac tot ce îşi doresc în oraș iar oamenii legii nu prea intervin. Vorbim despre clanul interlop Buse care îşi are domiciliul în Roșiorii de Vede. De exemplu, pe data de 23 decembrie 2020 administratorul unui salon de frizerie a fost bătut de unul dintre liderii clanului pe motiv că nu mai poată să tundă.

Incidentul s-a produs în orașul Roșiorii de vede, iar interlopii sunt rude cu celebrul clan Pian din București dar şi cu Florin Salam. Aceştia sunt cunoscuţi în oraș pentru fapte de cămătărie dar şi pentru multe infracţiuni cu violență.

Un clan interlop snopește în bătaie un patron de frizerie

Incidentul a avut loc pe data de 23 decembrie şi a pornit de la faptul că, doi membri din clan au fost refuzaţi. Concret, aceştia au făcut rezervare la salon dar au ajuns prea târziu, la închiderea localului cu pricina. Supăraţi că frizerul le-a spus că nu mai poate să îi tundă, aceștia au sărit la bătaie. Conform gândul.ro, interlopii sunt percepuţi de locuitorii din Roșiori drept oameni care au o situație bună financiară, cu palate și mașini de lux dar și cu trecere prin ochii organelor legale. Unul dintre membri ar fi un fin de-a interpretului de muzică lăutărească Florin Salam.

Administratorul locaţiei, Alin Eremia a explicat sursei citate despre faptul că doi dintre membrii grupării se programaseră la tuns, însă nu au venit la ora stabilită, ci aproape de ora închiderii. După ce li s-a explicat că au ajuns prea târziu, aceștia au devenit agresivi și au început să-i lovească pe reprezentanții localului.

Alin Eremia a spart, cu capul, geamul locației

Cum se poate vedea și în imaginile intrate în posesia jurnaliştilor, Alin Eremia a spart, cu capul, geamul locaţiei. Se pare că a avut loc un schimb de lovituri iar după cei doi clienţi au plecat, la faţa locului şi-a făcut apariţia unul dintre membrii clanului menţionat mai sus. Acesta i-a aplicat o lovitură în zona feței, iar Alin a căzut spărgând geamul cu capul.

Incidentul menţionat a avut loc după Crăciun pe data de 29 decembrie când cei doi protagoniști au revenit în local ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Patronul frizeriei le-a explicat celor doi că nu mai au ce căuta în locație. Totuşi, unul dintre cei doi și-a sunat tatăl care a venit de urgență la fața locului

Alin Eremia se afla în fața frizeriei când tatăl băiatului l-a atacat dintr-o dată și l-a lovit cu putere. Acesta s-a prăbușit ca fulgerat, iar în cădere a spart cu capul un geam. A urmat apoi o adevărată avalanșă de amenințări, iar un al bărbat, văr cu tatăl agresiv, l-a lovit cu palma. În același timp, băiatul care își sunase rudele și generase conflictul, a scos, la rândul său, un cuțit. Până la urmă, însă, acesta a renunțat, totuși, să-l folosească.

Agresorii au ajuns la porţile spitalului într-un timp record

Alin Eremia mărturisește faptul că agresorii au ajuns la SML Teleorman într-un timp record. Conform datelor, victima a dorit să facă o expertiză medico-legală, mare surprinză ca în timp ce a ajuns la ușa instituţiei, şi agresorii erau prezenți acolo

. „Nu știu cum au ajuns acolo așa de repede, dar cred că au fost anunțați de angajații de acolo. Nu am altă explicație logică”, a declarat, Alin Eremia.

Acesta a explicat că a mers și la Poliția Municipiului Roșiori de Vede, unde a făcut plângere și a depus la dosar imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii care l-au audiat așteptau să depună și rezultatul expertizei medico-legale, pentru a putea face încadrarea faptei. Bărbatul bătut a primit rezultatul marți dimineață, când a constatat cu uimire că medicii legiști au stabilit că acesta nu necesită absolul nicio zi de îngrijiri medicale.

„După lovitură mi s-a umflat fața, iar maxilarul și gâtul m-au durut câteva zile la rând. În cădere, am spart și un geam cu capul. Nu înțeleg cum au ajuns medicii la această concluzie, dar nu acesta poate fi rezultatul corect, iar lucrurile nu pot rămâne așa”, a mai spus Eremia.

sursă foto+video: gândul.ro

Comentarii
 • Mai întâi trebuie arestat medicul de la SML….și pe urmă țiganii ăia
  Statul român a ajuns să accepte astfel de bătăi de joc din partea unor nemernici….de ce?
  De ce trebuie să fie publicate imaginile în presă sau pe alte rețele de socializare ca să se ia măsuri?
  Pentru că în parlamentul României avem demnitari care se zbat pentru a face condiții bune la pușcării și tot felul de drepturi iar pe cei care lovesc oameni nevinovați și au vile și mașini luxoase care nu au nici un venit nu îi întreabă nimeni nimic
  Chiar sunt curios de sentință…

 • Da, și politia vrea salarii babane fără sa facă nimic… Nu o sa pățească nimic ăștia de au dat cu pumnul, cel mult un 200 lei amenda… În SUA ii baga direct după gratii, după ce ii scarmanau puțin polițiștii cu pumnii și picioarele…

 • Pai grasu asta a dat un pumn din toate puterile lui, iar frizerul s a ridicat imediat. Cred ca frizerul il SPARGEA cu bataia, dar na,. Iar pustiu ala ce avea in mana, vre un cutit ceva????
  # alooo politia, vrem 30 de zile

 • astia nu sunt interlopi ci cetateni care platesc lunar taxe si impozite la stat, accize, rovinete, tva-uri si alte feluri de ajutoare pentru bugetul statului, ma scuzati!

Adauga un comentariu