Titlurile zilei

Patronul măcelăriei din Piața Nicolina care vindea carne împuțită a pus lacătul pe ușă și a plecat în concediu. OPC nu poate face verificări – FOTO

Publicat: 25 iul. 2023
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Patronul măcelăriei din Piața Nicolina care vindea carne împuțită a pus lacătul pe ușă și a plecat în concediu. OPC nu poate face verificări - FOTO
După ce au vândut carne expirată, personalul a intrat în concediu de odihnă de frica controalelor

De frica verificărilor, patronul măcelăriei din piața agroalimentară Nicolina a pus lacătul pe ușă. Magazinul a fost închis după ce Mariana Florea a reclamat faptul că i-a fost vândută carne împuțită

În cursul zilei de duminică, 23 iulie 2023, o femeie din Iași a cumpărat o bucată de carne de la măcelăria Remilin SRL din piața agroalimentară Nicolina. Când a ajuns acasă, mirosul pregnant de carne stricată a determinat-o să revină la magazin pentru a cere explicații. În timp ce vânzătorul a închis imediat magazinul duminică, în cursul zilei de ieri, 24 iulie 2023, pe geam a apărut anunțul potrivit căruia personalul ar fi intrat în concediu de odihnă.

După ce a vândut carne stricată, patronul măcelăriei a plecat în concediu

După problemele semnalate de Mariana Florea, potrivit cărora vânzătorul măcelăriei Remilin SRL din piața agroalimentară Nicolina i-ar fi vândut carne expirată, magazinul este în continuare închis. Deși, după incident, pe ușa carmangeriei, vânzătorul a pus un afiș conform căruia, doar în ziua de duminică, programul de funcționare era în intervalul orar 06:00 – 12:00, neexistând unul pentru toată săptămâna, în cursul zilei de ieri, 24 iulie 2023, a dispărut, iar în locul lui a apărut unul care anunță faptul că personalul este în „concediu de odihnă”. Acest lucru ridică mari semne de întrebare cu privire la calitatea produselor pe care măcelăria le pune la vânzare.

Firma care vinde produsele din carne în Piața Nicolina se numește Remilin SRL, are sediul înregistrat în satul Valea Adâncă din Iaşi, este deschisă din anul 2001, are o vechime de 22 de ani pe piață şi este deţinută de Elena Junică. Obiectul de activitate al acesteia este comercializarea cu amănuntul a cărnii şi a produselor din carne în magazine specializate.

Societatea a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de 252.729 de lei şi un profit de 7.461 de lei. În ceea ce priveşte anul 2021, firma nu a înregistrat profit, însă a urcat cu cifra de afaceri până la suma de 299.630 de lei. Societatea figura, în 2021, cu 2 angajați. Cifrele nu sunt surprinzătoare, ținând cont de faptul că, din spusele Mariei Florea, clienților nu li se emite un bon fiscal pentru cumpărăturile efectuate. Strategia e cât se poate de simplă, banii ajung direct în buzunarele patronului, iar oricine dorește să reclame calitatea precară a produselor nu are niciun document justificativ prin care să demonstreze achiziția din magazin.

Produse din carne stricată, vândute într-o măcelărie din Piaţa Nicolina

Carne stricată, vândută într-o măcelărie din Piața Nicolina. Mariana Florea a povestit faptul că a cumpărat o bucată de ceafă de porc de la magazinul ce promite clienţilor „carne proaspătă” direct de la producător, în ziua de duminică, 23 iulie 2023. Din cauza mirosului specific din măcelărie, aceasta a realizat de abia când a ajuns acasă faptul că produsul este un pericol pentru consum. Se pare că sortimentele de carne ar fi spălate pentru ca cei care le achiziţionează să nu îşi dea seama de situaţie.

Oamenii din zonă care frecventează piaţa agroalimentară au confirmat reporterilor BZI faptul că, de obicei, măcelăria ar fi deschisă şi după orele 12:00. Însă se pare că din cauza scandalului produs vânzătorul a decis să pună lacătul pe uşă, iar luni a plecat în concediu de odihnă.

Inspectorii OPC nu au putut efectua controlul

Este important de precizat faptul că, în urma articolului publicat de BZI cu privire la calitatea precară a produselor comercializate în măcelăria Elenei Junică, sesizată de Mariana Florea, inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au fost ieri la punctul din piața agroalimentară Nicolina, însă magazinul era închis.

Astfel, patronul carmangeriei de unde femeia din Iași a cumpărat carne expirată a pus lacătul pe ușă de frica controalelor. Din informațiile transmise de oamenii care frecventează Piața Nicolina, nu ar fi primul caz în care un client reclamă calitatea îndoielnică a produselor comercializate de cei de la Remilin SRL.

Comentarii
  • in piata alexandru se vinde marfa alterata fara acte de calitate si provenienta ,samsari si speculanti peste tot militia corupta doarme !!!

  • Curva lui Junică lovește din nou,la ea carne sa fie nu contează,tânără bătrână stricată alterata împuțită ,carne și multă marijuana.
    Flamanzilor,nu mai aveți ceva bun,porc de țară ,vaca de țară,așa va aude toată piața,iar voi vindeți stricăciuni de zeci de ani.Lui Ileana Junică ii trebuie bani că pulili nu se întrețin cu aer.Cea mai perversa vagaboanta din Iași este Elena Junică.

  • Asta-i ăla de o are pe ficasa producătoare la videochat.curvy Sonia nume de scena.o nație de țărani libidinoși

  • Sâmbătă am fost in piata Nicolina pe la ora 13 sa caut ceafă de porc și nu am găsit la nici o măcelărie….am trecut și pe la măcelăria in cauză și nu avea …este puțin probabil să se strice carnea de duminică dimineață până la ora 13 …

  • Junica, o familie de hoți.Proasta de femei sa abia a fost eliberată din arest entru trafic cu droguri. El un bețiv notoriu care la fel a scăpat de pușcărie după un accident cu victime. Dar OPC doarme. Toți sunt niște corupți.

  • Iulian îți va veni și nota de plată după toate sms-urile tale PRADUITORULE! Niciodată un bon, pe bătrâni fugareai , în wc-ul tău din spate beat și nesimțit făceai carnea tocata fără sa te speli pe mâine jegule.Dar se va termina cu tine. Mai nou vrei să-ți faci magazin de afumături la tine acasă.Nu fraiere lumea te cunoaște. La jocuri mai câștigi? Dar cind ai femeie care vinde droguri, te doare undeva.Concediu plăcut și cind te vei întoarce vei avea surpriza vieții tale.

  • este anul 2023 si Iasul inca nu are o Piata Agroalimentara moderna, acoperita, vanzatorii inca se inghesuie la tarabe indiferent daca ploua, ninge sau este canicula … unde sunt banii pentru dezvoltarea orasului?

  • Faceți afirmații grave ! Deja ați stabilit că persoana a cumpărat carne alterată de la acel magazin ! Pe ce bază ? doar pr baza a ceea ce a afirmat ea ? În piață sunt camere – trebuie verificat dacă persoana respectivă a fost în piața Nicolina și a intrat în acel magazin. Când îți pune carne împuțită pe cântar apăi se vede la culoare se simte mirosul… ceva nu e în bună ordine…

  • posterior porc Kaufland Nicolina 11,99 lei kg. cotlet 21 lei kg, spata si pulpa porc 19,99 lei kg. v-o dau la mumu cu piata voastra cu tot! toate legumele si fructele romanesti pline de pesticide cu concentratie mai mare decat cele din Turcia!

  • PIATA ALEXANDRU INFECTA SI PLINA CU ACEIASI BISNITARI SI SPECULANTI DE ACUM 20 DE ANI ACEIASI GUNOAIE SI JEGURI DE OAMENI CARE INSEALA PENSIONARII ,MAGAZINE CE VAND CARNE ,PREPARATE DIN CARNE ALTERATA ,FARA ACTE ,MATE DE CARNATI SI CHISCA ALTERATE SI INFECTE ,CEI DE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI DORM ??

  • Am mancat zilele trecute niste mici expirati, pot pați ceva? Intreb comunitatea, pt ca nimeni nu vorbeste cu mine.
    Carnea am cumparato de la-o familie din loc Grajduri,jud Iasi. Parea in regula acea familie,crede-ti ca au pus carne expirata in mici? Erau la oferta, 6 lei kg caserola de 2kg

  • Doar acolo se poate asa ceva după Hlibococeanuanu a ajuns janetarca și scârbosul de petrichior care face pasta de mici din carnea stricata

  • Cumpăr de la REMLIN de câțiva ani carne.
    Contrar celor scrise în articol, presupun media face bani buni dacă distruge oameni, afaceri etc, deci contrar celor scrise, vreau să spun că acesta este singurul magazin de carne de la care cumpăr, de ani buni pentru că mereu este proaspăt, la ora prânzului de obicei carnea este deja vândută.

    Cel care ati scris articolul, ati scris niște aiureli, doar ca să stârniți ceva să pută.

    Eu cumpăr și voi cumpăra de la Remlin în continuare.

  • Controalele periodice de la Directia Sanitar Veterinara sunt???? Madam Talef de la DSV???? Aloooo….sacosele pentru dumneavoastra sunt pregatite.
    Domnu Chirica! Tu care faci totul pentru orasul asta!!! Unde naiba esti? Botezatu!!! Nu sunteti in stare sa faceti pietele astea sa fie cu producatori locali si sa le tineti curate. Vreti piete volante sau private sa mai curga un banut. Acasa cu voi!

  • Si in calea Galatii aprozarul de pe dreapta la scari la mijloc cum.mergi la deal
    Bim fiscal nik
    Cand ceri bon se uita dublu
    De ani de zile

  • Nu sunt de acord cu luarea datelor mele de ziarist ce sa facă cu ea datele mele doar la poliție sa dau nu și la orice ziarist care vrea beneficiu dintr-o rublica de citeva rindurui de citit !

Adauga un comentariu