Local

Patronul RVR, Radu Norocea, condamnat la 4 ani de închisoare! Omul de afaceri a primit pedeapsa pentru acuzația de tâlhărie! Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată!

Publicat: 19 oct. 2020
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe patronul companiei de taximetrie RVR la 4 ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată
Radu Norocea, în momentul în care a fost dus la instanță

Patronul companiei ieșene de taximetrie RVR a fost condamnat luni la 4 ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată. Scandalul în care a fost implicat Radu Norocea a izbucnit în urmă cu 2 ani. De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat luni la 4 ani de închisoare pe Radu Norocea, patronul companiei de taximetrie RVR, pentru tâlhărie calificată.
În același dosar, instanța l-a achitat pe Ciprian Ion Ene, pentru complicitate la tâlhărie calificată. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Sentința este destul de aspră, dar asta au decis judecătorii primei instanțe.

Radu Norocea, acuzat alături de un cunoscut, Ciprian Ion Ene

Procesul omului de afaceri Radu Norocea a început pe 25 iunie 2018. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis pe acesta în judecată pentru tâlhărie calificată. Alături de el a fost trimis în fața instanței și un cunoscut, Ciprian Ion Ene, pentru complicitate la tâlhărie calificată. Conform anchetatorilor, în urmă cu aproximativ 2 ani, Norocea și amicul său, omul de afaceri Ciprian Ene au petrecut o zi în zona Bucium. La un moment dat, Ciprian Ene a vrut să plece. Asta se întâmpla undeva după miezul nopții, în jurul orei 1:00, pe data de 21 mai 2018.

Norocea a sunat la dispeceratul firmei pe care o deține și a cerut ca, la locuința lui, să vină un taximetrist. Nu a durat foarte mult, iar, la locuința acestuia a ajuns unul dintre angajați, pe nume Andrei C., de 22 de ani. Taximetristul a efectuat o manevră greșită și i-a lovit mașina lui Norocea, un Range Rover. Oamenii legii au spus că Radu Norocea s-a enervat și l-ar fi lovit pe propriul angajat, cerându-i acestuia și bani. Tânărul nu avea decât 1.000 de lei la el, dar omul de afaceri nu a fost mulțumit. Procurorii au mai afirmat că omul de afaceri ar fi pus mâna pe o secure, ar fi urcat împreună cu angajatul său și cu Ene într-o mașină și a plecat spre locuința tânărului, urmând să mai primească de la acesta 3.500 de lei.

Când a ajuns la domiciliul lui Andrei C., într-o comună apropiată de Iași, l-a pus pe acesta să meargă în casă și să-i dea banii. Andrei i-a adus acestuia, din câte se pare, 3.500 de lei și a plecat cu tot cu mașina condusă de Norocea spre sediul RVR Taxi.

Angajatul a făcut plângere la Poliție

Radu Norocea a ținut musai ca, în acea noapte, să completeze cu angajatul lui câteva acte, pentru a-și putea repara bolidul pe asigurarea obligatorie. Potrivit anchetatorilor, Radu Norocea i-ar mai fi cerut angajatului său 3.000 de euro, deși primise deja peste 4.000 de lei și asigurarea pentru a-și putea repara mașina. Mai apoi, Andrei C. a mers la Poliție și a povestit totul. Imediat, oamenii legii au deschis un dosar penal, iar Radu Norocea a fost chemat la audieri.

Comentarii
  • Are ceva timp de când parcă și-a dorit să ajungă la închisoare. S-a băgat în tot felul de chestii pe care, ca un om inteligent cum îl știu, le putea evita fără efort. Probabil se simțea neîmplinit fără această „performanță” în CV. Ca să fii catalogat drept „șmecher”, rețeta succesului este să nu ai de-a face cu legea! Căci hoțul neprins….

  • Un tanatalau parvenit !, maicasa fosta vanzatoare statie PECO a facut banii si jmekeriile si invartelile de la facut pe asta ”om”, in privinta talhariei,, hmm doar atat ?, pai el a talharit toti angajatii, nu le mai dadea garantia inapoi, le oprea din salarii , ii platea prost si la pastele calului !, pe angajate nu lea talharit !, lea abuzat !, el cu gura lui se lauda la toata lumea acum ani in urma cand ”era pe val” ca lea dat clanta la toate la angajare

  • Sta undeva in Pacurari pe linga casa lui Schrotter. El e un taran frustrat, are in schimb o feneie buna tare de pulăăă. E genul care se fute cu cate 3-4 odata. Copchilul lor se drogheaza, stie tot cartelul Pacurari

  • Porcul asta circula prin Visani cu o viteza de nedescris. Nu tine cont de copiii care se joaca pe strada sau de pietoni. Impreuna cu alti vecini vom face in cursul saptamanii o plangere impotriva acestui animal. Vom pune la dispozitia autoritatilor si presei inregistrarile video cu acest golan cum circula pe aceste stradute.

  • Care patron!? Asta!? Cand ajungi la puscarie pentru 3500 ron te numesti gainar. Este rupt in cur asta. Sa mearga la puscarie..trebuie reeducat. Nu 4 ani…sa-i dea 10. Sa-i paraie oasele in puscarie. Sa speram ca la apel ii mai da cativa anisori. De-al de asta nu au ce cauta liberi in societate. Locul acestor scursuri este la reeducare si munca silnica in folosul societatii. Pe putin 10 ani la asemenea fapta !!!

  • Raducu este un om cu suflet mare care a ajutat multi oameni oferindu-le un loc de munca cinstit. Este credincios si cu frica de Dumnezeu. Merge des la biserica si face pomeni celor aflati in nevoie. Este un familist convins. I s-a inscenat totul pentru ca a fost prea bun cu cine nu merita si cu toate acestea se roaga pentru binele dusmanilor lui si ai familiei sale. Sper ca bunul Dumnezeu sa lumineze mintile magistratilor si sa faca lumina in acest caz. Raducu sper sa iti petreci sarbatorile de iarna in sanul frumoasei tale familii.

  • Raducu cu sufletul mare si cu anusul primitor,este asteptat de colegii evlaviosi si smeriti,in camera,la puscarie,pt jocuri si activitati recreative !

Adauga un comentariu