La una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Iași, angajații sunt atacați zilnic cu comenzi false și recenzii negative
Patronul pizzeriei Di Napo, Vlad Holicov, a observat că, în ultimele săptămâni, angajații săi au primit tot mai multe comenzi false. Oamenii pregătesc pizza, o trimit la locație, însă acolo nu este nimeni și nici numerele de telefon nu sunt corecte. Patronul bănuiește că totul ar fi o răzbunare.
Patronul pizzeriei din Iași este atacat zilnic
Angajații de la pizzerie primesc comenzi false pentru livrarea la domiciliu, însă la locație nu mai răspunde nimeni livratorilor. De fiecare dată, numerele de telefon și numele sunt diferite.
„De câteva săptămâni am început să primim, zilnic, așa-zise comenzi fantomă, câte 3-4. Cineva ne dă comanda de pizza pentru livrare, noi o pregătim, trimitem livratorul, iar la locație nu este nimeni și nu răspunde nimeni la telefon. Asta se întâmplă zilnic, sunt diferite nume inventate și locații. Uneori, ne dăm seama de ele și nu le dăm curs, alteori nu”, a precizat Vlad Holicov, patronul Pizza Di Napo.
Produsele care nu ajung la destinatar sunt donate către persoanele care au nevoie de hrană. La Pizza Di Napo sunt făcute, zilnic, zeci de pizza în cuptor. Afacerea a fost deschisă în luna mai 2022, în urmă cu 3 ani, iar de atunci a devenit foarte populară în oraș.
„Mâncarea pe care o facem și nu ajunge la destinatar nu o aruncăm, noi lucrăm cu anumite asociații și o donăm pentru cei care au nevoie. Este mai bine așa, decât să se piardă. De asemenea, în anumite perioade am primit foarte multe recenzii negative, fără justificare, la produsele noastre”, a mai spus patronul localului.
Cineva vrea să se răzbune?
Acum câteva zile, pe un grup de Facebook din Iași a apărut o recenzie la Pizza Di Napo cu o situație revoltătoare. Clientul ar fi găsit sub o pizza un gândac. Patronul a încercat atunci să ia legătura cu clientul, însă nu a reușit. Ulterior, a verificat camerele de supraveghere și a identificat comanda respectivă, iar în cutie nu era niciun gândac.
„În urmă cu câteva zile, a apărut o postare pe un grup de Facebook, care era anonimă. Acolo, era precizat că un client a comandat o pizza de la noi și a găsit un gândac sub ea, în cutie. Am încercat să comunicăm, să luăm legătura cu persoana respectivă, să identificăm problema. Nu am reușit, au refuzat să discute cu noi. Am fost foarte stresat, pentru că eu știu cât muncesc și câtă pasiune pun în această afacere. Astfel, am încercat să caut eu comanda respectivă pe baza informațiilor pe care le aveam. Am vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și am identificat comanda respectivă. Pe imagini nu apare niciun gândac în cutie. Încă un lucru dubios, pizza este scoasă de la o temperatură de 500 de grade în cuptor. Cum ar fi rămas gândacul ăla intact sub ea?”, a precizat Vlad Holicov.
Patronul bănuiește un fost partener de afaceri de toate aceste lucruri și vrea să facă plângere.
„Dacă voi afla cine este autorul acestor lucruri, atunci voi face și o plângere la poliție, deoarece nu este normal. Cineva vrea să ne distrugă afacerea. Am o bănuială cine ar fi, dar nu pot fi 100% sigur. Dar este posibil să fie cineva cu care a colaborat în trecut familia mea, în afaceri, iar acum, caută să se răzbune. Nu vreau să fac acum presupuneri, trebuie să verific”, a încheiat Vlad Holicov.
Pizza di Napo este printre cele mai cunoscute pizzerii din Iași, însă a ajuns să fie atacată în mod inexplicabil.
Da clara situatia mai bine apelati la lege sa inceapa investigatia legala inpusa de lege sa descoperiti adevarul .
Acel asociat sigur nu a avut succes dupa despartirea de la pizza di napo votul meu este Da el ar trebui sa fie suspectul nr 1
Se pare ca nu ai aflat ca alegerile s-au treminat. Votul tau mai conteaza abia peste 5 ani.
Bună pizza de la DiNapo
Chiar este facuta cu devotament.
Sper sa scapati de hate
Scumpa si proasta aceasta pizza. Mai bine comand din Tudor
Silviule ce ai facut ba baiatule daca e ce ma gandesc eu :))
Buna pizza dar am daca prinzi ora cand e coada de masini pe strada Palat nu se poate manca acolo. Te sufoci de la noxe.
o firma care isi schimba atat de des angajatii nu e chiar un model de urmat, si unii dintre ei s-ar putea sa o duca mai prost cu igiena … da tot „concurenta” e de vina
Intotdeauna o sa fie hateri din aceia care nu produc nimic, doar strica tot ce pot. Astia de trebuie pusi la munceasca, la canale pe Dunare, fara sa gandeasca ca doar asa le tii mintea ocupata.
Adevarul deranjeaza intotdeauna.
Cand aveau sediul pe Bas Ceaus, era un tigan simpatic care lucrase in Italia ca bucatar si facea o pizza foarte buna intr-un cuptor in curte, doar livrari. Intre timp a intrat Holicov pe fir s-a asociat in business(nu stiu daca tiganul a ramas si el, sau daca a fost matrasit) ..cert e ca au dublat preturile si au scazut cu mult standardul de calitate. Mare pacat!
Silviu 🤣🤣🤣🤣
Unde considerați că puteți găsi cea mai bună pizza din Iași?
Raspuns: la Napoli.
Pe naiba la Napoli, alea doua celebre de acolo, mâncate in localuri insalubre numai bune nu sunt.
Cea mai buna pizza e aia facuta acasa de mine. Ma costa mai mult decat una cumparata din oras dar nu se compara cu nimic. Nu vreti sa stiti ce imitatii de mozzarela si alte rahaturi ieftine baga in ele.
Locul 1: Zano (de departe)
Locurile 2-3:Partigiano vs Umami (la bataie)
mentiuni: Romeo si Julietta, Pizza da Nadia, Pizza di Napo cand erau in tatarasi
Zano? Pai nu stiu ce sa zic…quattro formaggi cu almette…prosciuto si ei servesc sunca ieftina feliata….Degeaba este conform aluatul daca ingredientele sunt cele mai ieftine de pe piata. Probabil au fost la inaltime la momentul includerii in TOP 100, acum….doar legenda.
Almette 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pizza de la Di Napo e o pizza facuta cu adevărat din suflet, poate uneori nu o nimeri-o cea mai buna sau sau cea mai caldă sau cea mai cum vreți voi , dar Vlad Holicov se străduiește si pune multă pasiune in ce face.
Pasiune fara talent = zero.
Ok, dar sa puna doar pasiune, nu si gandaci.
Am o prietena buna care a locuit 15 ani in Napoli. Am fost cu ea la Pizza din Napo și mi a zis că pizza e perfecta. Puteți voi să spuneți orice. Sănătate la hateri!
Ești vreunu care lucrează acolo sau vreo cunoștință de-a patronului. 😂
Nu ne plictisi cu absurdități.
Cea mai de buna pizza este in piața Voievozilor din Alex. Cel Bun firma TAXY.
alt jidan
Ăsta e din Rep. Moldova cumva?
Bafta în a-si apara afacerea. Pizza este foarte bună, bravo lor!
Dar de incidentul de acuma câteva zile cu gândacul trimis sub felia de pizza de ce nu spuneți nimic?
Baa! Citeste dracu articolul…
Am mancat pizza in multe locuri din lumea asta. Am lucrat in pizzerii din afara, cu bucatari italieni batrani care venisera sa invete bucatarii de la restaurant cum sa faca anumite retete de pizza. Pizza care este facuta corect si are gust de pizza este cea de la Di Napo. Problema la multe feluri de mancare din Italia este ca daca nu le mananci atunci, cat sunt calde, dupa au gust si textura cam nasoala. Stiu pe cineva care comandase la un restaurant paste carbonara si a zis ca le mai lasa cateva minute ca sunt fierbinti. Dupa alea cateva minute nu a mai mancat pentru ca aveau gust oribil. Evident, pastele carbonara trebuie mancate atunci cand iti sunt aduse, in 2-3-4 minute maximum. Daca le intinzi 10 minute, vei spune „ce paste nasoale fac astia”.
Asa este si cu pizza de la Di Napo. Pizza este executata asa cum trebuie, aluatul este, cum spun strainii „sour dough” si este ce trebuie.
Acum, sa spui ca pizza aia congelata de la Romeo si Julietta este de calitate :)))))))))))))))))) Trebuie sa fi mancat numai de la gunoi ca sa faci asemenea afirmatii. Mai iesiti in lume oameni buni ca este ieftin. Mai descoperiti si voi ce inseamna un vin bun, cum se face o vita buna. Mai lasati mancatul la Class si alte bombe din astea, unde dai 50 de lei pe un snitel plin de ulei si „meeeaaam, eu mananc in oras in fiecare zi”.
Mult succes in cotinuare cu pizzeria.
Un kkat de pizza și unkkat de local așa zisa pizzerie pe marginea drumului unde șoferii care trec spre podu ros îți scuipa s au arunca chiștoacele de la țigări în farfurie,,,,,o locație infecta, ar trebui închisă definitiv